Zajímavá elektronika na NewFrog.com

Zajímavá elektronika na NewFrog.com

Elektronika a hry

Málokterý z čínských virtuálních e-shopů se nezabývá elektronikou, výběr u NEWFROG.COM ale překonává svou nabídkou rozsah mnoha konkurenčních obchodů. Najdete tu univerzální i speciální ovladače snad ke každému elektronickému zařízení, stejně tak například přehrávače MP3, MP4 a MP5, baterie a nabíječky nejrůznějších typů, vysílačky i paměťové karty. Sluchátka s náušníky i „špunty“, sluchátka pro náruživé hráče i na poslech hudby v maximální kvalitě. Herní periferie pro PC, Wii, Nintendo, všechny typy konzolí Playstation, Xbox i další herní zařízení. Nechybí brýle pro sledování obrazu ve 3D, čtečky a adaptéry.

image0

Telefony, tablety a příslušenství

Rozdíl mezi chytrým telefonem a tabletem se pomalu vytrácí, většinou ale každý z přístrojů využíváme primárně k jiným činnostem. Na NEWFROG.COM najdete obsáhlý výběr těchto zařízení včetně potřebných doplňků, jakými jsou ochranné obaly, kryty na displej, kabely a konektory, externí klávesnice i spousta dalších zařízení. Nabídka zahrnuje i náhradní díly, které nám mohou ušetřit spoustu peněz, protože pokud se obrátíme na výrobce, často cena dílů spolu s opravou (tedy zpravidla pouhou výměnou dílu) ve značkovém servisu dosahuje téměř ceny nového přístroje. A vyměnit si poškrábaný nebo prasklý displej nebo kryt, to přece zvládneme sami, ře?

Od saka po klíčenku

Oblečení podle nejnovější módy nebo tradiční konvence najdete v přehledně uspořádané nabídce s kvalitními fotografiemi a kompletními údaji o použitém materiálu, dostupných velikostech, způsobu čištění a žehlení i dalšími důležitými detaily. Oblečení pro muže, ženy i dětské oděvy jsou v nabídce rozčleněny do kategorií i podle určení, díky filtru si tedy vybereme, zda chceme hledat oblečení do společnosti, na outdoorové aktivity, pro práci na zahradě nebo rekreaci a relaxaci.

Sport a outdoor

Pro táboření a turistiku si na NEWFROG.COM vyberou všichni, ať už vyrážejí nalehko nebo si chtějí dopřát plný komfort. Od základních potřeb, jakými jsou kompasy, dalekohledy, vařiče a spací pytle přes nafukovací i skládací lehátka, stany či bivaky po přenosná topná tělesa nebo kempové sprchy a osvětlení na baterie či se solární nabíječkou. Rybáři tady najdou bohatý výběr háčků, prutů, vlasců a šňůr, splávků, navijáků i podběráků. Nechybí ani brodicí kalhoty i boty, nepromokavé oblečení a spousta potřebných drobností. Pro golfisty je připravena kompletní nabídka, stačí po nákupu počkat na balík a vyrazit na green! Také milovníci vodních sportů a cyklisté tady najdou vše potřebné.

image1

Fotoaparáty a videokamery

Bohatý výběr fotoaparátů od těch nejjednodušších pro příležitostné fotografy, kteří se nechtějí nebo neumějí věnovat přesnému nastavení přístroje a nechají všechno na automatice i pro skutečné profíky. Svou výbavu můžete doplnit o stativy, filtry, čočky a objektivy, paměťové karty, baterie, nabíječky a osvětlovací tělesa. Své přístroje budete mít nejlépe uloženy ve speciálních boxech pro transport, s sebou je vezmete nejspíš v šikovné přepravní brašně nebo pouzdru. Pro fotografování pod vodou si můžete pořídit speciální vodotěsná pouzdra.

image2

Zobrazit více článků