Velký výběr šatů na obchodě Choies.com

Velký výběr šatů na obchodě Choies.com

Má nějaký smysl registrace?

Registrace není nutná pro nákupy ani pro komunikaci s obchodem, ale přináší spoustu výhod, takže rozhodnutí je na zákazníkovi. Při získání více než 1 500 bodů (za uskutečněné nákupy u CHOiES.COM) dostane zákazník podle vlastní volby buď slevu v ceně bodů (za 1 500 bodů jde dolů 15 dolarů z ceny zboží), nebo si nahromadí slevu ve větší výši, navíc obdrží i reklamní předměty a firemní dárky s následující objednávkou zcela zdarma! Přitom registrace je bezplatná, nezávazná a zabere necelou minutu. Prohlížet si stránky a popisky zboží, případně komunikovat přímo s obchodem je možné nejen v nejčastěji používané angličtině, k dispozici je i španělská, francouzská, německá nebo ruská verze.

Šaty jako z pohádky

Vývěr šatů je v nabídce CHOiES.COM skutečně obrovský. Zákazníci a zákaznice tu najdou maxi- i minišaty, šaty krajkové, černé smuteční i bílé slavnostní, či šaty v decentních odstínech i veselých pastelových barvách, s výstřikem velkým i malým, s ramínky, jedním ramínkem i úplně bez ramínek, šaty na párty, s květinovými motivy, proužky i puntíky, prostě šaty pro každou příležitost i postavu. Sortiment pokračuje bohatou nabídkou topů, triček, halenek, košil a kimon, najdete tu i svetry a pletené vesty, pulovry, kombinézy, cvičební i sportovní úbory a komplety, stejně tak mikiny, bundy, pláště nebo blejzry. Sukně všech typů, střihů a barev samozřejmě nabídku doplňují, stejně tak plavky jedno- i dvoudílné, kamaše, džíny a další...

image0

Nabídka oblečení pro muže je také velmi bohatá

Pánské oděvy jsou také velmi obsáhlou kategorií, která zahrnuje všechno možné od triček a košil přes mikiny, svetry, vesty, bundy kabáty a pláště, klasické kalhoty i džíny, šortky, plavky, cokoli si zákazník bude přát. I pro pány je každý výrobek opatřen důkladným popisem a fotografiemi, nechybí ani přehledná tabulka s dostupnými velikostmi. Výběr je skutečně pestrý, člověk by snad ani nevěřil, že i muži si tolik potrpí na svůj vzhled a že existuje tolik variant.

Boty, botky, botičky

Boty v sortimentu obchodu CHOiES.COM jsou především dámské, o to více jich ale je. Najdete tu boty nízké i vysoké, některé dokonce až nad koleno, boty prakticky bez podpatků stejně jako ty na jehlových podpatcích nebo na "podstavcích" ze surové gumy či plastu. Také sandály a sportovní obuv jsou bohatě zastoupeny, stejně jako tenisky, kozačky a holínky.

image1

Doprava a další důležité detaily

Drtivá většina položek je dopravována zdarma (je to u nich uvedeno), pokud je v zásilce alespoň jedna věc s dopravou zdarma, není dál co řešit. Nabídka CHiES.COM je velmi pečlivě zpracovaná a díky filtru je vyhledávání zboží snadné, jednotlivé kategorie jsou vhodně rozděleny a nechybí detailní popis každého jednotlivého zboží včetně jedné nebo několika fotografií. Zákazník si tak udělá dokonalou představu o vzhledu a zpracování výrobku. Uvedeny jsou i dostupné velikosti a další podrobné údaje o materiálu. Pro cenné předměty je možné sjednat i přepravní pojištění, doba zpracování objednávky se pohybuje mezi třemi až pěti pracovními dny, doba doručení do České republiky je 12 až 14 dnů.

Zobrazit více článků

Tobor blog

Sdílejte článek

O článku