Top 10 sušičky

Top 10 sušičky

Známý výrobce praček a sušiček Beko slaví úspěchy s modelem BEKO DPY8506 GXB1, moderní a výkonnou sušičkou za přijatelnou cenu. Přináší u sušičky spoustu inovativních programů, které sušení výrazně usnadní a zkvalitní. Jedná se například o program Baby Protect na dokonalé vysušení prádla i pro ty nejmenší stejně jako pro alergiky, sušička je opatřena senzorem pro nastavení vlhkosti. V jedné dávce lze usušit až 8 kg prádla.

susicka beko dpy 8506 wp

Vynikající výsledky přináší také sušička MIELE T 8861 WP, opatřená patentovaným voštinovým bubnem. Má propracovaný inteligentní systém sušení, který je k prádlu šetrný a současně energeticky úsporný. Jedná se o kondenzační sušičku s technologií tepelného čerpadla, k připojení stačí běžná zásuvka.

susicka MIELE T 8861 WP

AEG LAVATHERM 75370 AH3 je kondenzační sušička, která vyniká nízkou spotřebou. Třída energetické spotřeby A+ totiž spotřebuje až o 35 % méně energie než třída A! Díky programu ProTex v ní můžeme sušit i velmi choulostivé náplně, kapacita prádla je 7 kg. Minimální hlučnost (pouze 66 dB) je další nespornou výhodou.

susicka AEG LAVATHERM 75370 AH3

Sušička WHIRLPOOL AHIC 792 patří do energetické třídy A++, nastavení teploty i sušicího procesu je velmi snadné a nabízí mnoho možností pro dokonalé a rychlé sušení. Systém InfinitiveCare využívá atypického průchodu vzduch sušičkou a asymetrického pohybu bubnu. Zabudovaný Ecomonitor nás ihned po výběru programu a zvolení přídavné funkce informuje o energetické spotřebě, tím napomáhá k minimální spotřebě energie.

image3

Výkonná a tichá sušička ELECTROLUX EDH 3684PDE pojme náplň 8 kg prádla. Úspora energie proti běžným typům sušiček dosahuje až neuvěřitelných 40 %, elektronika pomocí senzorů měří průběžně vlhkost a určí konec sušení. Různé programy umožňují sušit nejrůznější tkaniny vždy tím nejlépe odpovídajícím způsobem.

susicka ELECTROLUX EDH3684PDE

KLARSTEIN NEVADA má velký nerezový buben a vejde se do ní 6 kg prádla. Nabízí nejen úplné sušení, ale například i přípravu na žehlení. Pracuje jako odvětrávací sušička, programy snadno nastavíme přehledným otočným přepínačem. Doplňkové funkce využijeme především při sušení jemných a choulostivých materiálů. Naprogramovat lze i odložený start.

image5

Prosklenými dvířky sušičky BOSCH WTW 86564BY můžete průběh sušení kontrolovat i opticky, po dosušení vás upozorní akustickým signálem. Dětská pojistka na dvířkách je velmi praktická, osvětlení bubnu je provedeno prostřednictvím LED diod. Sušička je opatřena speciálním systémem pro udržení stability a tichý chod.

image6

ZANUSSI ZDH 8333 PZ je kondenzační sušička, která odvede dokonalou práci. Můžete do ní vložit až 8 kg prádla a pomocí ovládacích prvků snadno nastavit průběh procesu sušení. Systém AutoSense pro náplň automaticky zvolí délku sušení, Technologie HeatPump umožní provádět i velmi šetrné sušení při nízkých teplotách.

image7

Elegantní design a skvělý výkon, to je ve zkratce sušička HOTPOINT-ARISTON AQC8 2F7 TM1. Na digitálním displeji se nabízí až 16 programů, z nichž je možné si vybrat odpovídající způsob sušení. Je opatřena i cyklem Studený vzduch, automatickým sušení podle zabudovaných senzorů a časovačem odloženého startu.

susicka Hotpoint AQC8 2F7 TM1

Skvělý výkon odvede také prvotřídní sušička SAMSUNG DV-80F5E5HGW, kondenzační sušička s kapacitou 8 kg. Buben je opatřen vnitřním osvětlením, sušička má při provozu minimální hlučnost a v příslušenství je i sada pro odvod kondenzátu do odpadu. Je to prostě sušička budoucnosti!

susicka SAMSUNG DV-80F5E5HGW

Zobrazit více článků