Top 10 pouzder na mobilní telefony

Top 10 pouzder na mobilní telefony

Od firmy Samsung pochází typ SAMSUNG EF-C1919BB, rozevírací pouzdro typu flip. Hodí se pro telefon Samsung Galaxy S4 mini a je doplněno funkcí S-Wiew. Má pevný plastový kryt na zadní stranu přístroje a plynule zasazený přední flip. Přední flip je opatřen z vnitřní strany semišem, v zadním krytu je otvor pro objektiv i výřezy pro konektory. Telefon není pro používání třeba z pouzdra vyjmout, postačí jen odklopit flip.

image0

HUAWEI ORIGINAL FOLIO P8 LITE je zhotoveno z kvalitní a na dotek příjemné PU eko-kůže, pouzdro je řešeno jako peněženka. Je elegantní a snadno se otevírá, telefon je uložen v pevné vnitřní vaničce. Velmi dobře chrání před nárazy i poškrábáním, brání pronikání prachu a dalších nečistot do telefonu i na jeho povrch.

image1

Velmi dobrým dojmem působí pouzdro QUICK CIRCLE, určené primárně pro chytré telefony LG. Kruhový náhled poskytuje okamžitý přehled o nejdůležitějších záležitostech, které se na displeji telefonu zobrazí. Jedná se o model s řešením Snap On, telefon tedy prostě a jednoduše zacvakneme do flipového pouzdra včetně stávajícího zadního krytu telefonu.

image2

Vzhled umělé kůže na pouzdru SAMSUNG EF-WG900BF je prakticky nerozeznatelný od kůže pravé. Umělá je však výrazně slabší a telefon i s pouzdrem tak zabere méně místa, navíc je velmi odolná. Pouzdro jer opatřeno několika praktickými kapsičkami na karty.

image3

Pro smartphony Gigabyte GSmart Saga S3 je určeno kvalitní a elegantní pouzdro GIGABYTE FLIP. Flipové pouzdro spolehlivě chrání přední i zadní starnu telefonu, k displeji se dostaneme prakticky okamžitě.

image4

Flipová pouzdra jsou všeobecně jedním z neoblíbenějších typů. Poskytují dobrou ochranu mobilními telefonu, je to tak i v případě pouzdra CELLY WALLY pro telefony LG. Má dokonalý tvar a telefon v něm je spolehlivě uchycen. Přední odklápěcí kryt je opatřen magnetickým, zavíráním. Spolehlivě bude váš mobil chránit a přitom ho kdykoli po odklopení krytu zpřístupní.

image5

Už podle barvy je pouzdro SAMSUNG EF-CG 900BP určeno pro ženy. Je totiž vyvedeno v elegantní a oblíbené růžové barvě, hodí se především pro telefony řady Galaxy. Zaručuje dokonalé uchopení a pohodlný přístup k ovládání telefonu. Je vyrobeno jako zadní výměnný kryt s flipem, telefon tak po nasazení pouzdra prakticky nezíská na objemu.

image6

Pouzdro SAMSUNG S-WIEW je zhotoveno z pravé kůže a určeno pro ty nejnáročnější zákazníky. Pouzdro je řešeno jako flipové, skvěle chrání drahocenný mobil před poškrábáním i nárazy stejně jako před vniknutím prachu a nečistot. V předním flipu je okénko S-Wiew, které umožní sledovat údaje na displeji i při zavřeném pouzdru. Okraj lehce vyčnívá, takže i boční strana telefonu je spolehlivě chráněna.

image7

Flexibilní silikonové pouzdro CELLY GELSKIN je pro mobilní telefon výbornou a spolehlivou ochranou. Dokonale kopíruje tvar přístroje a ochrání jeho rám. Je navrženo jako protiskluzové a umožní pohodlné, bezpečné držení přístroje v ruce při telefonování nebo práci s aplikacemi. Přístup ke všem funkcím je snadný i bez vyjmutí z pouzdra, můžeme bez problému připojit i sluchátka nebo externí zařízení. Pro lepší ochranu je doporučeno doplnit pouzdro fólií na displej.

image8

Pochopitelně tady nesmí chybět ani pouzdro na IPhone, vynikající je typ MGQH2ZM/A, kompatibilní s Apple iPhone Jedná se o zadní ochranný kryt ze silikonu. Který je na vnitřní straně opatřen měkkou podšívkou z mikrovlákna. Velmi dobře se drží a Apple ho nabízí v různých barevných variacích.

image9

Zobrazit více článků

Tobor blog

Sdílejte článek

O článku