Top 10 mobilních telefonů

Top 10 mobilních telefonů

Jedním z nejpopulárnějších a nejžádanějších modelů je ASUS ZENPHONE 2 ZE551ML. Designově i funkčně je to přístroj, který představuje současnou špičku. Nabízí podporu rychlé sítě LTE a překvapí svým výkonem i dalšími funkcemi. Ovládáni je skvěle vyřešeno, displej s tvrzeným sklem nemá chybu. Vynikající je i zabudovaný fotoaparát, který je pro mnohé uživatele čím dál důležitější. Design i funkčnost na jedničku!

image0

Velkou odolností a skvělým výkonem se může pochlubit SONY XPERIA Z3 COMPACT, mobilní telefon nové generace, který je ještě výrazně rychlejší než předchozí model stejné značky, navíc s vysokou odolností proti vlhkosti a dlouhou výdrží baterie. Nabízí fotografování, hry videa a velkou paměť. Telefon do nepohody, tak se to dá ve zkratce říci.

image1

Mezi špičku nepochybně patří také HUAWEI P8, mimořádně výkonný telefon se vším, co od něj můžete požadovat. Je už na první pohled mimořádně tenký, díky bezešvému spojení displeje a vnitřní desky. Vynikající je i designérské zpracování, rozlišené Full HD spolu s úhlopříčkou 5,2´´ činí displej dokonale přehledným. Telefon lze hlasem i přivolat, což je zajímavý bonus pro ty, kteří svůj telefon stále někde zapomínají a potom hledají.

image2

Ve výčtu těch nejlepších telefonů pochopitelně nemůže chybět SAMSUNG G920F GALAXY S6, který patří do nové generace mobilních telefonů tohoto světoznámého výrobce. Má vestavěné bezdrátové nabíjení, úctyhodných 16 Mpx je rozlišení pro zadní fotoaparát, nechybí ani čtečka otisků prstů a maximální výkon spolu s nízkou hmotností. Dokonalý displej je dobře čitelný i ve silném světle.

image3

Ani Apple pochopitelně nezaspalo a model APPLE iPHONE 5 je nejlehčím a nejtenčím iPhonem všch dob. Pyšní se zcela inovovaným designem, rychlejším čipem a velkým displejem. K tomu lze připočítat i nejnovější bezdrátovou technologii, 8 Mpx fotoaparát a další přednosti. Prostě futuristický mobilní telefon, který opět předbíhá svou dobu!

image4

LENOVO P70 je model, který do světové špičky mezi mobilními telefony také rozhodně patří. Kapacita baterie 4000 mAh a malá spotřeba z něj dělají přístroj s neuvěřitelnou výdrží, umožňuje i doinstalovat nejrůznější kancelářské aplikace z Google Play a potom je vynikající pomůckou pro každého podnikatele či manažera. Wifi a GPS s podporou A-GPS jsou samozřejmostí.

image5

Schází vám ve výčtu klasický výrobce mobilních telefonů - Nokia? Kdepak, samozřejmě by bylo nemožné opomenout úspěšný model NOKIA LUMIA 830, chytrý telefon, který vás nikdy nenechá na holičkách. Vynikající fotoaparát, uživatelsky příjemné intuitivní ovládání a připojení i ukládání dat prostřednictvím systému OneDrive jsou jen jedny z mnoha předností tohoto přístroje. Nokii rozhodně dech nedochází!

image6

LG D855 G3 je mobilní telefon, který se může pochlubit dokonalým zobrazením na displeji QAD HD, moderním fotoaparátem s funkcí OIS a mnoha dalšími vymoženostmi, díky kterým patří právem mezi ty nejlepší.

image7

Také telefon XIAOMI REDMI 1S je právem zařazen mezi ty nejlepší dostupné mobilní telefony. Pracuje v operačním systému Android, jedná se o jeden z nejlépe vybavených telefonů s DualSim, které si můžete pořídit. Má čtyřjádrový procesor, 1 GB RAM a špičkový grafický čip Adreno 305, podá tedy vždy více než skvělý výkon.

image8

Pokud chcete špičkový telefon za opravdu příjemnou cenu, za vyzkoušení rozhodně stojí HONOR 4C. Je na svou třídu neuvěřitelně dokonale vybaven a nabízí výkonnější procesor i ještě kvalitnější fotoaparát než jeho předchůdci. Displej zobrazuje velmi dobře všechny údaje i za světla, má totiž vysoký jas díky IPS technologii.

image9

Zobrazit více článků