Top 10 knižních bestsellerů

Top 10 knižních bestsellerů

Napínavý detektivní román STALKER od Larse Keplera je skutečně čtením, od kterého se čtenář jen těžko odtrhne. Popisuje příběh pastora Rockyho Kyrklunda, který se po odsouzení za brutální vraždu dostal do péče psychiatrů, ale z události si praticky nepamatuje vůbec nic. Ztratil totiž vzpomínky při autonehodě a výpadky paměti trpí i nadále. Policie v době jeho návratu do společnosti obdrží videozáznam ženy, kterou druhý den najdou mrtvou...vysvětlí se zapeklitá situace?

image0

David Šimurka s kolektivem spoluautorů zpracovali a rozšířili nové vydání knihy MLUVČÍ JAKO MLUVČÍ, která pomohla už mnohým lidem zlepšit a zdokonalit svůj verbální projev. Kniha obsahuje celé desítky nových druhů cvičení, která jsou zaměřena na zlepšení mluveného projevu. Naučíte se vhodně a pohotově skládat slova, improvizovat... prostě mluvit snadno a plynule.

image1

DENÍK DITY P. – kuchařka 2 je čtivý, humorně podaný a jiskří láskou, trochu i sexem a erotikou. Někoho jen pobaví, někoho nenápadně přinutí i k hlubšímu zamyšlení, určitě své čtenáře a čtenářky často také rozesměje. Mezi tím se samozřejmě dá najít spousta užitečných a originálních receptů. Autorkou knížky je Dita Pecháčková.

image2

CESTA POKOJNÉHO BOJOVNÍKA je eutentické vylíčení životního příběhu bývalého gymnastického mistra světa. Autor Dan Millman popisuje poutavě jeho složitou cestu vzhůru a současně vnitřní boj s osobními problémy. Velice sugestivní čtení!

image3

Kniha o menstruaci jako bestseller? Opravdu se jím knížka CYKLICKÁ ŽENA (aneb jak využívat svůj lunární cyklus k dosažení úspěchu a naplnění) od Mirandy Grayové stala! Revoluční pojetí tématu zaujalo především velký počet čtenářek, kniha je míněna vážně, podle obsažených rad a návodů údajně mnohé skutečně výrazných úspěchů dosáhly.

image4

Keri Smithová – DESTRUKČNÍ DENÍK, to je název dalšího knižního hitu poslední doby. Hodí se pro všechny, kteří si kdy chtěli psát deník, ale neodhodlali se k jeho realizaci nebo práci brzo vzdali. Spousta nápadů je tu nashromážděna velmi originálním způsobem, třeba se stane inspirací i pro vás! Prostě destrukce jako hra...

image5

Ve své knize ČTYŘI DOHODY se Don Miguel Ruiz zabývá tématikou osobní svobody s přihlédnutím na moudrost starobylých Toltéků. Co nás zbavuje radosti a vede ze zcela zbytečnému utrpení? Zamyslete se nad sebou i nad těmi okolo, život lze proměnit v požitek ze svobody, lásky a štěstí. Snadné to nebude, ale jde to!

image6

FIT RECEPTY od Lucie Wagnerové umožňují vařit nápaditě, chutně a přitom současně rychle a zdravě. Většinu jich díky podrobnému popisu snadno zvládne i začátečník, najdou se tady ale i lahůdky pro skutečné odborníky v gastronomii. Zdravé recepty bez brutálních diet, to je dobré na chuť i pro naše tělo!

image7

Kdo by neznal norského spisovatele (a navíc hudebníka!) jménem Jo Nesbø? Napínavý román KREV NA SNĚHU se odehrává v Oslu přibližně v sedmdesátých letech. Olav Johansen je všechno jiné, jen ne knižní hrdina. Ačkoli už nějakou tu knihu přečetl, moc uspořádané to v hlavě nemá. Matematika mu nejde, hned se nechá vytočit a ztrácí hlavu. Ale v jednom je dokonalý – je to perfektní zabiják! Napínavé čtení.

image8

Román pro mladé se smyslem pro humor, to je GIRL ONLINE od Zoe Suggové. Nechybí v něm kromě občas i trochu teenagerského humoru ani porce romantiky, dotýká se konkrétních problému mladé generace zajímavou formou a zaujme především neotřelým pohledem na celou tématiku šikan, bulváru a zbožňovaných celebrit.

image9

Zobrazit více článků

Tobor blog

Sdílejte článek

O článku