Špičkové oblečení na Miusol.com

Špičkové oblečení na Miusol.com

Špičkové oblečení kamkoli a pro jakoukoli příležitost

Nabídka obchodu MIUSOL.COM přináší velmi široký výběr šatů a oblečení nejrůznější příležitosti. Obléknete se tu na párty, na ples, na procházku po městě, do práce nebo na večerní návštěvu klubu či diskotéky stejně jako na pláž či na návštěvu u přátel. Výrobě oděvů se v továrně věnují více než tři stovky zaměstnanců, kteří pracují podle návrhů špičkových výtvarníků a designérů s dlouholetými zkušenostmi. Použité materiály ukazují, že jim fantazie rozhodně nechybí, kromě těch klasických a léty prověřených používají i zcela nové a nezvyklé látky, ozdobné prvky a doplňky.

Jak si nejsnadněji vybrat?

Vyhledávat lze podle požadovaného střihu, podle toho, kam v šatech chcete vyrazit, podle délky, výstřihu, rukávů, barvy, materiálu nebo dalších kritérií. Vyhledávač je na první pohled stručný, ovšem teprve po rozkliknutí se před vámi rozbalí podrobněji rozdělené kategorie. Díky šikovně navrženému filtru lze zadat požadované parametry a zúžit tak výběr na modely, které hledáte. I tak ovšem nebude finální volba snadná, modelů je spousta a jeden lákavější než druhý. Ovšem to je přece rozhodně lepší, než kdyby nebylo z čeho vybírat, nemyslíte?

Do společnosti jako pravá dáma

Společenské šaty už se dnes dávno nedrží úzkoprsých konvencí, přesto ale některé zásady platí stále. Hledat bude vhodné v kategorii "Formal Dress", kde najdete skutečně elegantní modely, v nichž lze navštívit recepce, promoce, slavnostní setkání i absolvovat například návštěvu divadla nebo se zúčastnit plesu. Většinou se jedná o středně dlouhé nebo dlouhé šaty, při těchto příležitostech se mini skutečně příliš nehodí. Ale nemějte obavy, že byste nevypadala dost sexy a svůdně,

Společenské šaty z Miusol.com

Krajky a kraječky

Z přebohaté nabídky obchodu MIUSOL.COM se zastavme ještě nad krajkovými šaty, které představují skutečné umění. Naznačují, přitom skrývají, mají v sobě půvab i určitou rafinovanost, často je krajka kombinována s neprůsvitným materiálem nebo jsou šaty opatřeny spodničkou. Lehké, elegantní, vyzývavé a současně decentní, to jsou šaty s krajkovou aplikací nebo celé z krajek!

Měření, platba a doprava

Jak správně změřit své tělo, aby oblečení dokonale sedělo? Udat pouhou konfekční velikost nemusí být vždy dostačující, navíc ani symetrie postavy není u všech stejná. Co je tedy potřeba změřit? Na stránce http://www.miusol.com/how-to-measure je k tomu návod, bohužel v době, kdy jsem se tam díval já, chyběl obrázek, byly k němu pouze popisky. Ale snad to někdo časem opraví, jinak jde v zásadě o to, že velikost poprsí se měří přes prsa v nejplnějším místě (s podprsenkou). Rozměr v pase se měří v nejužším místě pasu (cca 3 cm nad pupíkem), zatímco obvod kolem boků v nejširším místě, přibližně 7-10 centimetrů pod pupíkem (přes oba kyčelní hrboly). Další důležitý údaj je vnitřní délka nohy, měříme ji od rozkroku na zem. Nejvhodnějším měřidlem je krejčovský metr, pokud ho nemáte k dispozici, lze použít jakoukoli pásku (ovšem ne elastickou!) a potom konečné údaje na pásce změříte třeba i skládacím zednickým metrem.

Platbu lze provést zatím pouze prostřednictvím služby PayPal nebo Western Union, ovšem budou přidány i další možnosti, sledujte tedy aktualizace na stránkách MIUSOL.COM. Objednávka je zpracována za 1 až 3 pracovní dny (podle rozsahu), potom samotné doručení trvá sedm až patnáct dnů.

Zobrazit více článků

Tobor blog

Sdílejte článek

O článku