LookForWatch.com nejlepší hodinky z Číny

LookForWatch.com nejlepší hodinky z Číny

Od klasiky po sci-fi

Výběr pánských hodinek na stránkách LOOKFORWATCH.COM je neuvěřitelný. Tradiční vzory v mechanickém i Quartz provedení, v nenápadném decentním provedení i v šokujících barvách jsou tu vyrovnány v celém dlouhém zástupu, u každých se po rozkliknutí objeví podrobný popis i další fotografie z různých úhlů, v rozličných provedeních (stříbrný i zlatý kov, lesklá i matová úprava, různé barvy i číslování na ciferníku, varianty řemínků atd.), ceny jsou skutečně překvapivě nízké a hodinky jedna radost! Nescházejí tu ani hodinky, na nichž je použita kombinace ručiček s LCD displejem, výčet nejrůznějších funkcí u každých hodinek je samozřejmostí.

Pro dámy hodinky jako praktický šperk

Hodinky pro dámy nabízí LOOKFORWATCH.COM v mnoha variantách a barevných mutacích, samozřejmě nechybí ani stále populární růžové (ano, ta barva, co se jí říká TUSSI), najdete tu i nápaditě řešené hodinky ve formě ozdobného přívěsku na krk, hodinky zakomponované do efektního náramku, hodinky jako klíčenku, kapesní "cibule" na řetízku. Pod označením "Couple Watches" se skrývají hodinky hned v páru, jsou identické a liší se jen velikostí, výborný symbol toho, že k sobě nositelé hodinek patří.

Hodinky jako šperk (LookForWatch.com)

Děti také nosí hodinky

Ačkoli často s sebou nosí především telefon, který hodinky dokáže suplovat, i děti a teenageři s oblibou hodinky na své zápěstí připnou. Ti nejmenší se budou radovat z časomíry s nějakou postavičkou z kreslených nebo animovaných grotesek, větší si vyberou hodinky s Harry Potterem nebo Darth Vaderem, teenageři se svým oblíbeným rockerem nebo raperem. Hodinky jsou i skvělý dárek, navíc velmi praktický.

Dřevěné hodinky? Proč ne?

Chcete mít hodinky, jaké nemá nikdo z okruhu známých a přátel, elegantní, přesné a zcela jedinečné? Podívejte se do kategorie "Wood Watches" (dřevěné hodinky), kde najdete několik opravdu zajímavých modelů. Jedná se o mechanické hodinky, které jsou uloženy v plášti z perfektně zpracovaného ušlechtilého dřeva a doplněny stylovým koženým páskem, výběr zahrnuje hodinky pro muže i ženy a je to skutečně unikátní přístroj.

Podívat se dovnitř na strojek? Klidně!

Ne, neradím vám, abyste hodinky rozebírali a zkoumali jejich vnitřnosti, to by nemuselo dopadnout dobře. Můžete se ale do nich podívat i bez rozebrání. Jak? Koupíte si hodinky SKELETON WATCH, které jsou vyrobeny tak, že větší část ciferníku je průhledná a tak u těchto mechanických hodinek skutečně můžete sledovat, co se to uvnitř děje a jak fungují. Mají praktický kožený řemínek, zadní kryt je také průhledný, takže ten miniaturní orloj můžete klidně studovat zblízka a bez rizika poškození. Jsou opatřeny baterií a navíc vodotěsné, můžete s nimi tedy vyvádět doslova psí kusy. S hmotností pouhých 62 gramů nebudou pro vaše zápěstí žádnou zátěží, hodí se pro pány i dámy, navíc je dostanete v elegantním dárkovém balení.

Hodinky skeleton

Doprava a platby za zboží

Dopravu zajišťuje forma LOOKFORWATCH.COM leteckou poštou a je zdarma, u spěšných objednávek je i možné využít expresního dodání, to už je ale za příplatek. Platit je možné prostřednictvím služby PayPal, která si u nás získala asi největší oblibu, kreditními kartami Visa, MasterCard, bankovním převodem nebo přes Western Union.,

Zobrazit více článků

Tobor blog

Sdílejte článek

O článku