Obchod Chicnova.com nabízí oblečení za skvělé ceny

Obchod Chicnova.com nabízí oblečení za skvělé ceny

Pohled na jednotlivé kategorie

Internetový obchod CHICNOVA.COM provádí stále aktualizace sortimentu, každý týden přibývá přibližně 300 nových produktů, takže nabídka se stále úspěšně rozrůstá. Čerstvě přidané NOVINKY mají svou kategorii, po nějaké době je potom produkt přeřazen do kategorie, pod níž spadá. Ve všeobecné kategorii OBLEČENÍ najdete dál do podkategorií rozdělená trička, košile a blůzy, topy, halenky, pletené zboží, mikiny, blejzry, vesty, bundy, kabáty, kimona, šortky a sukně různých délek. Nabídka ovšem zdaleka nekončí a pokračuje dál, jsou v ní kalhoty z různých materiálů, džíny, plavky, kombinézy, kožichy i ponožky a punčocháče. S označením OSTATNÍ se dostaneme do kategorie kabelek, obuvi, šperků a slunečních brýlí. Odděleně jsou prezentovány výrobky z denimu (klid, to je jen jiný název pro populární džínovinu), svou rubriku mají s dlouhé a krátké společenské šaty. Vyhledávání je snadné a díky pěkným fotografiím si zákaznice hned udělá jasnou představu o nabízeném zboží.

Kategorie oblečeni na chicnova.com

Není sukně jako sukně

Ačkoli nejsem na módu odborník a sukně (kromě občasných recesistických akcí) nenosím, dokáže na mě správně zvolená sukně docela zapůsobit. V nabídce najdou zákaznice sukně až na zem, pod kolena, nad kolena i takové, pro které označení "mini" je příliš dlouhé. Nejrůznější materiály a barvy dávají ženám možnost nekonečného množství kombinací s dalšími oděvními doplňky, sukně je prostě občas to pravé, ačkoli do ženské módy vkročily kalhoty, které jsou pro některé druhy činností zřejmě praktičtější. Ovšem když člověk vidí (třeba při psaní článku), co všechno svět sukní obnáší, měl by docela chuť si to s nějakou na chvíli vyměnit. Navíc v horkých letních dnech to musí být opravdu příjemné, tomu se ani volné plážové šortky nevyrovnají. A navíc v šortkách vás taky leckam nepustí, to je další věc. Takže pro sukně u CHICNOVA.COM dávám jednoznačně palec nahoru!

Sukně na chicnova.com

Výprodej za směšné ceny

Pokud si prohlédnete nabídku v kategorii s výraznými slevami (u nás se tomu často říká tak trochu hanlivě "výprodej"), najdete tu modely za neskutečnou cenu a ještě zlevněné! Věřím, že tomuhle ženy jen těžko odolávají, protože se jedná o velmi lákavé a moderní zboží. V současné době tvoří podzimní sleva 8 % z ceny, podmínky se ale často mění, pokud jste registrovaným zákazníkem nebo zákaznicí, získáte ještě další slevy, bonusy a výhody, takže nakupujete ještě výrazně levněji. Šaty, svetry, tričky, přehozy, šátky, vesty, ponča, minisukně i plesové róby, blůzy, košile, proužky, puntíky, potisk i oblečení bez ozdob,to vše tady defiluje v lákavé řadě.

Slevy na chicnova.com

Měření všeho možného

Pro správný nákup je zapotřebí často udat přesné rozměry a umět správně měřit. V návodu na stránce http://www.chicnova.com/help_main?page=how_to_measure se zákazníci dozvědí, jak správně změřit svou postavu, jaké míry jsou zapotřebí na klobouk, na tričko, tílko, kalhoty, dlouhé i krátké šaty, sukni nebo jaké míry se udávají u kabelek, bot a dalších módních doplňků. K textu jsou přiloženy i obrázky, se který,mi si poradí i úplný začátečník.

Zobrazit více článků

Tobor blog

Sdílejte článek

O článku