Šperky, korálky a další na Gets.com

Šperky, korálky a další na Gets.com

Registrace není nutná, je ale výhodná

Pokud se zákazník zaregistruje, získává mnoho bonusů a výhod, pro častější nákup jsitě každý uvítá slevy a zákaznický program. Přitom registrace je velmi rychlá a nevyžaduje důvěrné údaje, navíc slouží pouze pro GETS.COM ke snadnějšímu kontaktu se zákazníkem a rozhodně se vyplatí. Pomůže i pro jednodušší a rychlejší vyřízení objednávek spolu s okamžitým odesláním objednaného zboží.

Korálky nejsou vždy kulaté

Pod označerním "beads" se neprodávají jen klasické korálky, sortiment zahrnuje i další navlékatelné nebo zavěsitelné drobnosti, vyrobené z nejrůznějších materiálů, doplňky. monofilní i pletená vlákna, drátky, struny, karabinky, závěsné háčky, kroužky, očka či řetízky. Je možné zakoupit i částečně hotové komponenty a sestavit si tak libovolný šperk podle vlastních představ, případně se nechat inspirovat například již hotovými šperky a dekoracemi, které v sortimentu GETS.COM také nechybějí.

image0

Šperky pro celý svět

Hotové šperky i drobnosti na jejich výrobu putují do více než 60 zemí světa, u hotových výrobků i komponentů si lze vybrat určité zaměření a styl. Podle materiálu je to často sklo, kov, sklolaminát, korálovina, perly, plast nebo i atypické úlomky artefaktů či kombinované prvky.

image1

Co všechno je vlastně šperk?

Každého asi napadne v první řadě prsten, náhrdelník, náušnice či náramek. Mezi šperky ale lze zařadit i piercing, kotníkové řetízky, z korálků lze zhotovit i kabelku nebo jimi ozdobit plesové šaty či plavky, korálky se hodí leckde a dobře plní svou dekorativní funkci. Vhodná aplikace korálků a dalších nabízených dekoračních prvků změní vzhled obyčejného předmětu na zcela originální, jen je třeba používat je s mírou a nepřekročit určitou hranici. Korálky umožňují i částečně nebo úplně změnit vzhled šperku či módního doplňku, prostě je rozebereme asestavíme si s trochou trpělivosti něco jiného.

Sáčky, boxy, etuje

Pro uložení šperků jsou v nabídce obchodu GETS.COM nejrůznější šperkovnice, boxy a etuje, které slouží k uchovávání těchto předmětů v době, kdy nejsou používány. Mohou být obyčejné nebo velmi dekorativní, k vyložení se používá například samet, hedvábí či režné plátno, vnější strana je zdobena potiskem, vyšíváním, korálkovou aplikací či potažena kůží. Tyto boxy se liší velikostí především proto, že mohou sloužit pro jednotlivý prstýnek či náušnice nebo také pro celý komplet, který už nějaké to místo potřebuje. Chceme-li šperk darovat, je tu i velká nabídka sáčků v různém provedení.

Pro každou příležitost

Korálkové ozdoby a šperky se hodí pro mnoho slavnostních i úplně obyčejných situací. Na ples je samozřejmě vhodné vzít si jiné šperky než do práce, proto krásných věcí není nikdy dost, jak tvrdí většina žen. A že k ženskému srdci jedna z cestiček vede přes šperky, to věděli muži už v dobách pradávných. Korálky lze použít i pro zdobení vyšíváním, v nabídce GETS.COM najdete i další nápady, například šperky a dekorace s vánoční nebo valentýnskou tématikou, šátky i kravaty se zdobením pomocí korálků, skvělým dárkem jsou navlékací sady pro děti. Ty si vyrobí vlastnoručně krásnou ozdobu, zlepší motorické schopnosti a potrénují i výtvarný vkus.

Zobrazit více článků

Tobor blog

Sdílejte článek

O článku