Kosmetické přípravky, voňavky a péči o pleť na cosme-de.com

Kosmetické přípravky, voňavky a péči o pleť na cosme-de.com

Pro péči o pleť

Lidská pokožka vyžaduje péči, ačkoli si to občas ani pořádně neuvědomujeme. Jedním z moderních prostředků na dosažení pevného vzhledu a pružného povrchu pokožky na obličeji je pleťová 3D maska s označením SK-II Skin Signature 3D, která díky revoluční mu zpracování pomůže povislé a unavené pokožce nabýt původních vlastností. Postará se o tváře, nos i bradu. Denní i noční krém Sisley zvláční pokožku a dodá jí pružnost, stejně tak například pleťový kondicionér Albion pro problematickou pleť. Ten navíc reguluje a zlepšuje metabolismus pokožky, zklidňuje podrážděná místa a brání vzniku akné. Lze go použít i v kombinaci s papírovou hydratační maskou Albion Essential, kdy postačí použití na tři až pšět minut a výsledky se dostaví.

Makeupu kolik je potřeba

Práce s makeupem je poměrně náročná a vyžaduje určitou praxi, výsledek z rukou profesionála nebo i šikovného amatéra či amatérky ale zpravidla za vynaloženou námahu stojí. Sady i jednotlivé prostředky lze zakoupit ve velmi rozmanitém výběru, najdete tady i základní potřeby, jakými jsou pudřenky, štětce a rtěnky stejně jako výbavu pro maskéry a vizážisty. Mnohé mejkapy jsou řešeny tak, že kromě optického efektu obsahují i zvlhčující nebo regenerační látky, makeup tedy působí současně i jako pleťová maska nebo krém.

image0

Kouzlo podmanivé vůně

Z nabídky voňavek si jistě vybere každá žena bez rozdílu věku, v nabídce nechybí ani nenápadné voňavky pro muže, ti je ale v obavě před dojmem zženstilosti často nazývají raději deodoranty. Zajímavě už na první pohled působí sada malých flakónků od firmy Kenzo, obsahující pět parfémů v atypicky tvarovaných lahvičkách, které dávají možnost velmi širokého výběru. V nabídce obchodu COSME-DE.COM nechybí ani kolínské a deodoranty se stopou feromonů, které údajně vzbuzují u opačného pohlaví touhu po tom, z koho vyzařují. Tedy něco pro svůdnice i záletníky, jen zvolit ten správný typ a vhodnou příležitost.

daisy FASTTECH.COM

Dárky přímo parádní

Žádná žena nebude rozhodně zklamána dárkem, pokud se bude jednat o kosmetiku. Vkusné balení nebo správně sestavená sada potěší a přinese hned dobrou náladu a pohodu. Navíc kosmetika je i velmi dobrým dárkem pro muže, a nemusejí to být žádní metrosexuálové. Vždyť vhodná kolínská, voda po holení nebo deodorant se k modernímu muži skutečně hodí. A cestovní sady s kosmetikou a prostředky pro péči o pleť jsou žádanými produkty už dlouhá léta. Hezky vypadat a nenápadně trochu svůdně vonět, to je snem snad každé ženy. Muži zase chtějí být elegantní (i když někdy se snaží o záměrně "drsnější" vzhled), přitažliví a navíc se dobře cítit.

Odměny a jak na ně

Závěrem se podívejme na onu lákavou možnost získání části peněz nazpět, která byla zmíněna v úvodu článku. Provedete to jednoduše prostřednictvím některého z portálů, jež se touto formou vracení peněz zabývají. Podrobný návod najdete například na stránkách PlnaPenezenka.cz nebo ziskejte.cz. Dalším kladem nákupu v COSME-DE.COM je doprava zdarma po celém světě, třicetidenní lhůta po doručení s možností vrácení peněz, dárky jako bonus k nákupu, efektivní servis a technická podpora na vysoké úrovni.

Zobrazit více článků

Tobor blog

Sdílejte článek

O článku