Snubní prsteny a šperky na Vancaro.com

Snubní prsteny a šperky na Vancaro.com

Ojedinělý a lákavý styl

Ve spolupráci s těmi nejlepšími návrháři a výtvarníky z New Yorku, Milána, Londýna i Paříže a dalších světových metropolí vznikly unikátní šperky, které jsou přitom ale cenově velmi přístupné. Díky tomu, že spolupracovníci a designéři pocházejí každý z jiné části světa, jsou i šperky od VANCARO.COM velmi rozmanité a zastupují mnoho různých stylů. Spojuje se v nich strohé technické provedení v západním stylu s filigránsky jemnou a detailně zdobenou prací řemeslníků z Východu, použity jsou běžné i zcela netradiční materiály, výsledný efekt vždy stojí za to!

Co všechno obchod VANCARO.COM nabízí

Z nabídky si můžete vybrat v několika kategoriích, ačkoli i ty mezi sebou často prolínají, především u kompletů, zahrnujících šperky hned z několika kategorií současně. Různé typy prstýnků a prstenů jsou oblíbeným dárkem a šperkem pro dámy i pány, výběr je obrovský. Svatební prstýnky i doplňky jsou zařazeny jako samostatná kategorie, opravdu stojí za prohlédnutí i v případě, že svatbu už máte za sebou a k nové se v současné době nechystáte.

prsteny vancaro.com

Výběr správné velikosti

Vybrat si při nákupu přes internet správnou velikost prstýnku může být o něco složitější, než se na první pohled zdá, rozhodně to ale není neřešitelný problém, to platí i v případěm že prsten pořizujeme jako dárek. Jednou z variant určení je návštěva klenotnictví, kde použijeme speciální cejchovanou měrku, poznamenáme si údaje a odešleme je s objednávkou na adresu VANCARO.COM. Další možností je změřit velikost podle prstenu, který už máte a sedí vám zcela dokonale. Změříte vnitřní průměr, následně prodejci zašlete údaj (naměřený průměr) v milimetrech nebo si zvolíte velikost podle klenotnické tabulky. Že ji nemáte? Můžete si ji stáhnout ve formátu pdf na adrese: http://www.vancaro.com/media/help/vancaroringsizing.pdf. Pokud je naměřený průměr mezi dvěma velikostmi, volte raději větší velikost, pokud je prsten zdeformovaný, nechte si ho napřed raději v klenotnictví srovnat do kruhového tvaru, aby nedošlo k chybě při měření.

Další z nabídky

Sortiment zahrnuje pochopitelně nejen prsteny a prstýnky, najdete tu bohatou škálu náhrdelníků, náramků, kotníkových řetízků a dalších šperků. Dělení je provedeno ve vyhledávači pro pánskou a dámskou kategorii i podle příležitosti (svatební, zásnubní, valentýnské, dětské, pro maminku apod.). Díky přehledně uspořádaným stránkám a jednoduchému filtru je hledání snadné a rychlé, výborně jsou zpracovány fotografie zboží, takže máte opravdu dokonalou představu o tom, co si objednáváte.

Jak provést platbu

Při nákupu se nabízí hned několik možností úhrady. Nejčastěji se provádějí tyto platby prostřednictvím služby PayPal, pokud nemáte tento účet, snadno si ho založíte (postup pro vytvoření PayPal účtu najdete i na našich stránkách). Platit lze i kreditními a debetními kartami, akceptovány jsou karty VISA Credit Card, Visa Electron, Visa Debit, MasterCard, American Express, JCB a Diners Club. Alternativou může být i platba prostřednictvím Western Union, u nás ovšem tato platba není příliš rozšířena, týká se spíš amerických zákazníků.

Zobrazit více článků

Tobor blog

Sdílejte článek

O článku