Mobilní telefony a příslušenství na tvc-mall.com

 Mobilní telefony a příslušenství na tvc-mall.com

Vše pro váš oblíbený telefon

Bohatou nabídku obalů, ochranných pouzder včetně vodotěsných a prachuvzdorných, spoustu nabíječek, paměťových karet, kabelů a dalších potřebných věcí najdou na TVC-MALL.COMM nejen příznivci značek Apple, Samsung, Sony, HTC, LG a Motorola, vyberou si i ti, kteří mají telefon méně známé značky a chtěli by zvýšit komfort při jeho používání, potřebují externí zařízení nebo nějaký náhradní díl. Za pozornost stojí rozhodně moderní a levná pouzdra od stále žádanější značky RoarKorea, která přinášejí moderní tvar a design, dokonalé zpracování a úžasně nízké ceny.

image0

Co je doma, to se počítá

Ceny va TVC-MALL.COM jsou nastaveny velmi nízko, i tak ale lze ještě ušetřit. Nabízí se hned několik možností - jednou z nich je například použití slevových kupónů, které jsou pravidelně rozdávány zákazníkům. Dalším způsobem, jak nějakou tu korunku ušetřit, je zvolení nejvýhodnější dopravy. Při tom je třeba vycházet z velikosti i hmotnosti balíčku, někdy se totiž vyplatí sehnat si podrobnější informace a zvolit tu optimální cestu. Porovnat náklady na dopravu si můžete velmi snadno pomocí funkce pro výpočet nákladů na dopravu, která je přímo součástí stránek obchodu. Pokud budete sledovat stránky obchodu, dočkáte se i slevových a propagačních akcí, které často přinášejí velmi výrazné snížení cen. Ani tím možnosti levného nákupu nekončí, registrovaní zákazníci dostávají bonusové body, stejně jako ti, kteří přivedou nového zákazníka nebo napíší recenzi. Tyto body si nemůžete nechat proplatit, ale lze je využít

image1

Registrace je nepovinná, ale firma ji doporučuje

Registrovat se žádný ze zákazníků nemusí, je to ale snadná záležitost, kterou zvládnete během minuty nebo dvou. Získáte tak lepší podporu při prodeji a mnoho dalších výhod, při pravidelných nebo větších nákupech i výrazné slevy a bonusy (viz výše). Registrace po vás nevyžaduje mnoho údajů a ty nebudou nikde zveřejněny ani použity, slouží jen pro interní potřebu obchodu.

Jak vyhledat nejrychleji požadované zboží?

Zjednodušeně řečeno jsou k dispozici tři odlišné postupy, k cíli vás dovedou všechny, zvolte si tedy ten, který vám nejlépe vyhovuje.

  1. napíšete v angličtině název hledaného výrobku do kolonky SEARCH (hledání) a stisknete stejnojmenné tlačítko. Kdo není kovaný v angličtině, nechá si poradit o d některého z internetových překladačů, bez problému.
  2. Projděte sloupek po levé straně, který je označen WHOLESALE CATEGORY (kategorie zboží) a kliknutím na hlavní kategorii se dostanete do podkategorie, takto postupně zúžíte výběr až ke hledanému produktu.
  3. Vyhledávat lze i podle značky, zadáte tedy konkrétního výrobce a potom si vyberete z odpovídajícího zboží, to je vhodné především pro zákazníky, kteří preferují určitého výrobce.

Z dalšího zboží stojí za pozornost například...

Výběr je opravdu rozsáhlý, pozastavme se tedy u několika nejprodávanějších a nepopulárnějších výrobků. Například pouzdro na iPhone s označením Golden Phoenix je vyrobeno z pravé hověziny, dokonale provedeno do nejmenších detailů a je velmi působivým doplňkem. Adaptéry a nabíječky pro připojení do zdířky autozapalovače jsou velmi šikovnou pomůckou, pokud potřebujeme svůj telefon dobít a už sedíme v autě, žádné sprinty zpět pro nabíječku, stačí mít tuhle věcičku po ruce nebo v přihrádce palubní desky.

Zobrazit více článků