Šaty a obleky na Dresswe.com

Šaty a obleky na Dresswe.com

Šaty a obleky do celého světa

z Internetového obchodu DRESSWE.COM putuje luxusní oblečení a další zboží do více než 230 zemí celého světa. K dispozici je před deset milionů (!!!) výrobků, které se vyznačují vysokou kvalitou a nízkou cenou, tedy přesně tím, co zákazník požaduje. Velice dobře funguje i servis pro zákazníky, obchod komunikuje prakticky obratem, nejdéle v průběhu jednoho dne se dočkáte odpovědi i na skutečně zapeklité dotazy. Nejlépe, pokud budete komunikovat v některém z obchodem běžně používaných jazyků (jsou uvedeny o něco níž v tomto článku), snadno vytvoříte text i pomocí některého z dostupných internetových překladačů. Nebojte se tedy poprosit o upřesnění, pokud vám není něco úplně jasné. Jinak se vyplatí i na stránkách obchodu (pokud jste ho navštívili poprvé) prostudovat sekci FAQ (Frequently Asked Questions - v překladu "často kladené dotazy"), kde je většina podrobností ohledně nakupování i dalších věcí zevrubně vysvětlena.

image0

Svatba přímo královská

Svatební šaty podle posledních módních trendů, šaty inspirované celebritami, dokonce i šaty pro svatbu na pláži, šaty pro družičku, pro matku nevěsty, veškeré svatební doplňky od pozvánek a místenek ke stolu přes dárky, prstýnky, prostě na co si vzpomenete. Obleky pro pány ženichy i další svatební hosty, vázanky, motýlky i klasické kravaty, košile, každý může vypadat jako ze žurnálu. A šaty i obleky také pro další slavnostní příležitosti, ať už to bude promoce, návštěva divadla nebo koncertu klasické hudby, pohřeb či mezinárodní recepce, v oblečení od DRESSWE.COM budete vždy vypadat skvěle!

Svatební saty na dresswe.com

Hned víme, kolik to bude stát

Pro vytvoření objednávky není nutné používat pouze angličtinu, ve které se vám napoprvé stránky zobrazí. Pokud vám bude víc vyhovovat, francouzština, španělština, němčina, japonština, ruština nebo arabština, není problém si prostě přepnout na zvolený jazyk. Také průběžný i konečný výpočet ceny objednávky si lze nechat zobrazit například v eurech, amerických dolarech, japonských jenech, britských librách, kanadských, hongkongských nebo australských dolarech, švýcarských francích, rublech, dánských, norských či švédských korunách, případně v mexických pesech podle aktuálního kursu. My v Česku asi stejně ale využijeme nejlépe přepočet na eura, že?

Platby a doprava zboží

Provést platbu lze u DRESSWE.COM prakticky všemi běžně zavedenými způsoby, které se používají při internetovém nakupování z asijských e-shopů. Na prvním místě si zaslouží určitě uvést platební systém PayPal, který i v České republice dosahuje stále větší obliby a stává se nejpoužívanější formou úhrady při nákupech ze zahraničí. O založení účtu PayPal a jeho používání najdete v této sekci i samostatný článek včetně popisu postupu od začátku až po konečné provedení platby. Dále je možné platit prostřednictvím kreditních karet, bankovním převodem nebo přes službu Western Union. Lodní doprava nabízí v zásadě dvě varianty, standardní nebo expresní dodání. U zboží vždy najdete údaj o tom, zda je doručení zcela bezplatné nebo zda podléhá placení, u expresní služby je příplatek nutný vždy. Případné náklady na dopravu jsou kalkulovány individuálně pro každou objednávku na základě jejího objemu a s přihlédnutím k celkové hmotnosti, u větších objednávek se zákazník pochopitelně dočká výrazné slevy.

Payment na dresswe.com

Zobrazit více článků