Na BuySKU.com naleznete mobilní telefony a další příslusenství

Na BuySKU.com naleznete mobilní telefony a další příslusenství

Telefony, GPS navigace i kombinované přístroje

Telefon se zabudovanou navigací už dávno nikoho nepřekvapí, ale může být za lidovou cenu velmi dobrým pomocníkem. Největší zájem je o telefony, operující se systémem Android, najdete zde ale i další systémy. Provedení duálních telefonů na dvě SIM karty je pro mnoho lidí velmi dobrým řešením, mnohem jednodušším, než nosit u sebe dva telefony nebo stále kartu přehazovat. Telefony v kombinaci s náramkovými hodinkami mají tu výhodu, že kromě mnoha dalších funkcí jsou stále po ruce...tedy doslova vzato na ruce. Ke každému druhu telefonu tady seženete nabíječku, baterie, náhradní displej, ochranné pouzdro i sluchátka, ať už klasická nebo s bluetooth připojením.

image0

Vše pro Apple a ještě něco navíc

Kdo používá telefony, notebooky, počítače či jinou elektroniku od populární firmy Apple, ten si tady najde určitě spoustu věcí za velice příznivé ceny. Samostatnou kategorii mají doplňky pro iPad Air, iPad mini, pro moderní iPad 2 seženete vše za směšnou částku oproti značkovým prodejnám, top se týká i iPhonů, iPodu Nano i Shuffle, příslušenství "za hubičku" koupíte i pro notebook nové generace, který Apple distribuuje pod označením MacBook. Prostě s logem nakousnutého jablka si na BuySKU.com vyberete z obrovské nabídky.

Počítače a sítě

Pro každý druh počítače nebo laptopu tady najdete adaptéry, kabely i baterie, k laptopu je velmi šikovnou pomůckou vhodný držák, umožňující snadnější práci a přehlednost, chladicí podložky oceníme v případě potřeby vysokého výkonu, například při práci s grafickými programy či hraní her. Velký výběr gadgetů, které se jednoduše připojují do konektoru USB nabízí spoustu šikovných vychytávek, stejně tak najdete na BuySKU.com externí klávesnice pro tablety, náhradní díly včetně displejů, ochranné fólie na displeje, USB lampičky i větráčky, které občas pomohou zpříjemnit a usnadnit práci, která se nám trochu nahromadila a už je potřeba s tím něco udělat. Příslušenství pro čtečky Kindle i čtečky samotné, klávesnice a myši pro stolní počítače i ty speciální pro výtvarníky nebo nadšení hráče, webkamery, adaptéry na bluetooth připojení, kompletní sortiment kabelů a redukcí, jednotlivé komponenty nebo celé sady pro instalaci vlastní počítačové sítě, to všechno a spoustu dalších důležitých drobností tu máte před sebou přehledně vystavené.

Adaptery k notebookum

Budiž světlo!

Osvětlovací prvky, jednotlivé komponenty i celé světelné rampy a sestavy pro byt, kancelář i dílnu, LCD pásky i žárovky, bodová i rozptýlená světla si vyberete na BuySKU.com přesně podle svých představ. Stejně tak vnější osvětlení na zahradu, k vjezdu do domu nebo do garáže, výběr je veliký. Kamerové systémy domácího telefonu i pro připojení k alarmu a poplašnému zařízení jsou velmi rozsáhlou součástí nabídky, stejně jako čelovky, světla do auta i do nepříliš často navštěvovaných prostor. Zdrojem napájení může být rozvod 220 nebo 12 V, solární panel s akumulátorem nebo vložená baterie, vyberete si podle situace a potřeby.

Zobrazit více článků

Tobor blog

Sdílejte článek

O článku