Plakáty na MoviePosters2.com

Plakáty na MoviePosters2.com

Vyhledávat lze různým způsobem

Pro vyhledávání lze použít různé postupy, záleží na tom, zda hledáte konkrétní plakát z filmu (často existuje i několik variant podle různých zemí) nebo chcete plakát, který bude zobrazovat požadovanou tématiku, případně bude na něm zobrazen oblíbený herec či herečka, vyhledávat lze i podle režiséra nebo umístění na žebříčku popularity. Nabídka plakátů je rozdělena v období po dekádách, vyhledávání je tedy velmi snadné a intuitivní.

Jak si koupíte plakáty podle svých představ?

Abyste svůj plakát dostali nepoškozený, je pro transport vložen do pevného plastového tubusu, fotografie cestují do světa v papírových obálkách. Každá legrace něco stojí a za kvalitu je nutno zaplatit, proto poštovné do kterékoli země světa přijde zákazníka na 9,95 $. Po obdržení objednávky vám MOVIEPOSTERS2.COM BĚHEM jednoho, maximálně dvou dnů zašlou požadované plakáty nebo jiné zboží prostřednictvím letecké pošty, dodací lhůta pro všechny objednávky činí maximálně 5 -10 pracovních dnů. Pokud byste nebyli spokojeni s kvalitou zboží, došlo k záměně obsahu nebo by produkt měl nějakou vadu, můžete ho do 30 dnů od přijetí vrátit a obdržíte zdarma nový, případně vám budou vráceny peníze. Poplatek za dopravu však vratný není.

image0

Nejnovější i historické plakáty

V nabídce MOVIEPOSTERS2.COM lze najít i takové rarity, jako například plakát na první film vůbec, Cestu na Měsíc (Le voyage dans la Lune) od francouzského režiséra G. Meliése z roku 1902! A to hned ve dvou variantách, na papíře i na tričku. Ano, to je ten sýrovitý Měsíc s raketou, zapíchnutou do oka:-) Nové plakáty na žhavé novinky se zde objeví prakticky v době, kdy je film avizován při uvedení do kin, dokonce tady ale najdete i platáty s velkým předstihem. Příkladem může být plakát na osmý díl legendární sci-fi ságy Star Wars (Hvězné války VIII.), jehož uvedení je plánováno na rok 2017!

Celebrity včetně českých

Plakáty s populárními herci a herečkami i dalšími celebritami jsou seřazeny podle abecedy do kategorií, dál už ale nasává trochu pracnější vyhledávání, pokud si jméno nedokážete přesně vybavit, tady totiž (nechápu proč) abecední řazení najednou nefunguje. Najdete tady i české herečky a herce, často se jedná o plakáty, jejichž autory jsou přední světoví fotografové či výtvarníci, tedy jsou to vlastně dekorativní umělecká díla. Mezi celebritami najdete i hudebníky a hudební skupiny, politiky a další významné osobnosti.

Další možnosti

Pokud máte možnost si plakáty nebo fotografie vytisknout v dostatečné kvalitě sami, můžete použít služby Instagram, podrobný postup najdete na stránkách MOVIEPOSTERS2.COM. Pro nadšence a sběratele jsou tyto stránky skutečnou rajskou zahradou, kde se nabízí všechno, po čem zatouží. Přátelům zde snadno pořídíte neobvyklý a krásný dárek, počet plakátů a další nabídka se stále průběžně zvyšuje a rozrůstá. Takže neváhejte a nahlédněte, možná ani vy neodoláte a některý z plakátů použijete na vylepšení interiéru svého domova nebo pracoviště.

image1

 

Zobrazit více článků

Tobor blog

Sdílejte článek

O článku