Lustry a další světla na WorldChandeliers.com

Lustry a další světla na WorldChandeliers.com

Úžasný svět svítidel

Při prvním vstupu na stránky obchodu WORLDCHANDELIERS.COM zpravidla potenciální zákazník zjistí, že si prohlíží a prohlíží další neskutečně řešené lustry a téměř zapomněl, co vlastně hledal. Je to jako návštěva skvěle připravené expozice, kdy před vámi defilují další a další vzory, které si prostě musíte prohlédnout. Křišťálový lustr je výrazným prvkem interiéru, působí křehkým a současně majestátním dojmem, je propracovaný do nejmenšího detailu a navíc poskytuje velmi příjemné světlo. Všechna svítidla jsou certifikována podle mezinárodních norem a předpisů (CE, UL, EMC GS, LVD, FCC a CCC), navíc každý měsíc (nebo i častěji) bývá nabídka rozšířena o další produkt. Výrobní závod funguje už více než patnáct let a své nabídky prodává WORLDCHANDELIERS.COM do celého světa. Na zhotovování lustrů i lamp se podílí více než 600 vysoce kvalifikovaných zaměstnanců, kteří pracují ve výrobě a vývoji, dalších 100 jich je v technickém a manažerském týmu.

Klasika i moderna

Velkou část nabídky tvoří klasické křišťálové lustry, vhodné podle provedení zejména pro obývací pokoje nebo ložnice, velký vliv na charakter získaného tepla má volba žárovky, mezi takzvaným "teplým bílým" a "studeným bílým světlem je velký rozdíl". V pečlivě zpracovaných popiscích najdete údaje o počtu žárovek, o způsobu zavěšení, hmotnosti lustru i přesné rozměry, což je při výběru správného lustru pro danou místnost velmi podstatné. Najdete tu lustry podle tradičních vzorů, vyloženě retro provedení i neuvěřitelné moderní výrobky, vždyť podívejte se třeba na některé lustry z řady Murano. Neskutečné! Dalším úžasným nápadem je využití průsvitných skleněných koulí různé velikosti na téměř neviditelných vláknech, kdy výsledek připomíná svítící horský vodopád. Tohle se nedá snadno popsat, talkový lustr musíte vidět na vlastní oči.

image0

Velké a ještě větší lustry

V nabídce obchodu WORLDCHANGELIERS.COM nechybějí ani velikánské křišťálové lustry, vhodně do opravdu velkých a vysokých prostor, jakými jsou koncertní sály, divadla, společenské prostory a podobně. Vzory pro hotely jsou opravdu monumentální kusy, které navíc skvěle osvětlí i velkou, rozlehlou místnost. Lustry na zakázku jsou zhotovovány podle přání a návrhu zákazníka nebo s jejich vytvořením své služby nabízejí firemní specialisté, kteří mají s designem svítidel i jejich konstrukcí dlouholeté zkušenosti.

Menší dekorativní svítidla a lampy všeho druhu

Stojací lampy i lampy na noční stolek v křišťálovém nebo skleněném provedení jsou vhodným doplňkem v kombinaci s honosným lustrem, je možné ale zakomponovat je do interiéru místnosti i samostatně jako dekorativní a současně plně funkční prvek. Provedení je opět velmi rozmanité a lze je proto umístit do místnosti v moderním, futuristicky řešeném interiéru stejně jako v prostorách se starožitným nábytkem. Velmi efektně působí i nástěnné svítidla, která nekladou velké požadavky na prostor a snadno se instalují. Velké stojací lampy v kombinaci s pohodlným křeslem přímo vybízejí k usednutí s dobrou knížkou v ruce, výběr různých typů je samozřejmostí. Díky WORLDCHANDELIERS.COM se křišťálové lustry úspěšně vracejí a slaví úspěchy.

image1

Zobrazit více článků

Tobor blog

Sdílejte článek

O článku