Obuv nebo šaty? Vše naleznete na LovelyShoes.net

Obuv nebo šaty? Vše naleznete na LovelyShoes.net

Kvalita za nízkou cenu

Díky tomu, že prodává obchod LOVELYSHOES.NET opravdu kvalitní zboží za minimální ceny, je zájem ze strany malo- i velkoodběratelů opravdu velký, navíc v nabídce jsou i kousky, které byste jinde jen těžko hledali. Velikost a výše objednávky není nijak omezena, což je zajímavé především pro ty, kteří si chtějí pořídit zboží jen v jednom kuse a za zanedbatelnou cenu. Internetový katalog si zaslouží pochvalu i za grafické zpracování, především pak za opravdu výborné a detailní fotografie zboží. Však také 90 % fotografií zhotovují firemní fotografové, zbylých deset procent je použito z módních časopisů, kde se produkty LOVELYSHOES.NET také často objevují. Ačkoli reklamace nejsou časté, firma je vyřizuje rychle a vždy k plné spokojenosti zákazníka.

Návod a tabulka pro správnou volbu velikosti bot

Součástí stránek je i přehledná tabulka pro výběr odpovídající velikosti, kterou najdete na adrese http://www.lovelyshoes.net/Size-Chart-a9.html, podle níž už bude volba snadná. Jsou v ní uvedeny všechny běžně ve světě používané způsoby označování velikosti a je velice přehledná. Je doporučeno měřit obě nohy, u některých lidí je občas jedno chodidlo o něco větší, potom je třeba zvolit tu větší velikost. Při výběru bot je třeba myslet i na roční období, kdy je budete nosit. Pro zimní období uvažujte o tom, zda budete nosit do bot jen obyčejné ponožky, nebo máte raději v botách jako v pokojíčku a použijete silné pletené. Údajně (to jsem tedy opravdu ještě neslyšel) je rozměr největší v odpoledních hodinách. Zajímavé, ne? Pro obchodníky má LOVELYSHOES.NET ještě jednu zajímavou vychytávku - při odběru více než 200 kusů bot na nich mohou mít vytištěno své logo. Platbu lze provést přes oblíbený PayPal, kreditní nebo debetní kartou, prostřednictvím Western Union či MoneyGram.

velikosti LovelyShoes.net

Příruční zavazadlo nebo decentní kabelka

Dámské propriety se nedají nosit jen tak po kapsách. Zaprvé jich bývá celkem dost, zadruhé šaty do společnosti nebo na ples nějakými kapsami rozhodně nejsou opatřeny. A v kuchyňské zástěře žádná na ples nebo do divadla asi nevyrazíte, že, dámy? Takže přichází ke slovu kabelka. Stylová a přitom praktická, elegantní a taková, aby se k šatům, botám i ostatním doplňkům hodila. Že je problém takovou kabelku sehnat a zakázková výroba je provázena astronomickými cenami? Kdepak, vždyť je to úplně prosté, stačí prolistovat virtuální nabídku LOVELYSHOES.NET a zvolit ti správnou. Od těch nejmenších po středně velké kabelky, které se dají nosit i přes rameno až po skutečně objemné batohy i nákupní kabely, sortiment je obsahuje všechny a k tomu ještě spoustu netradičně řešených modelů pro moderní ženy jako bonus.

Být sexy v dokonalém prádle

Ačkoli spousta mužů zastává názor, že ženě to nejvíc sluší "nahoře i dole bez", dráždivé a vyzývavé spodní prádlo dokáže občas i s unaveným manželským stereotypem udělat své. Výběr je opravdu velký, od poměrně decentních modelů až po takové, do kterých se žena často odhodlá obléct jen s velkým váháním a přemáháním. Stejně tak noční košile nemusí být splihlý a neforemný pytel, může probudit dávno nepoznanou a nerealizovanou vášeň a touhu, jen se toho nebojte a nějaký zajímavý model vyzkoušejte! Určitě to bude stát za to.

image1

Novinky na maškarní i do ložnice

Převleky a kostýmy jsou pro mnohé již zavedenou praxí, pro někoho jen věcí, o které ve skrytu duše skromně sní. Přitom takový kostým zdravotní sestřičky, rajcovní pokojské nebo přísné policistky může přinést spoustu nečekané radosti a jedno velké překvapení. Tak jen do toho!

Zobrazit více článků

Tobor blog

Sdílejte článek

O článku