Milanoo.com se specializuje především na ženy

Milanoo.com se specializuje především na ženy

Určeno pro dámy

První kategorie v nabídce obchodu MILANOO.COM je galantně určena pro dámy, ženy, slečny a všechny ostatní zástupkyně něžného pohlaví. Po rozkliknutí se dostanete do přehledného výběru, obsahujícího dále ještě rozdělené hlavní kategorie, kterými je OBLEČENÍ (šaty, kostýmy, kalhoty, legíny, blůzy, svetříky, plavky, kožichy, kožené oděvy a mnoho dalších), následuje SPODNÍ PRÁDLO (podprsenky a kalhotky, korzety, sexy i obyčejné noční košilky, podvazkové pásy a spousta dalších produktů), OBUV od střevíčků jako pro Popelku po zimní kozačky, boty na podpatcích různé výšky i profilu, plážová i sportovní obuv, prostě zase je z čeho vybírat. Nabídka pro dámy pokračuje DOPLŇKY, které zahrnují například paruky a prodloužení vlasů, šperky a brože, mejkapy, čepice i klobouky, šály, šátky, hodinky, pásky, brýle, umělé nehty či kabelky a tašky.

pro damy (kabat) milanoo.com

Pánové následují

Pro pány jsou v sekci pánského oblečení a kalhot připraveny celé společenské obleky, jednotlivě kalhoty, saka, bundy, svetry, vesty i trička, v další kategorii najdou muži trička, mikiny, bundy sportovní i pro běžné nošení, kožené zboží, vesty a svetry, blejzry, džíny, šortky, plavky a spoustu dalšího oblečení. V sortimentu obuvi si můžete vybrat mezi společenskými, sportovními, boty šněrovací, na suchý zip i jen tak nazouvací, boty na treking i cyklistiku, do tělocvičny nebo pro lezení po horách, prostě všechny myslitelné typy. Doplňky tvoří velice obsáhlá kategorie, kde najdete klobouky, čepice, příčesky i paruky, pásky, šle, kravaty a vázanky, šály, šátky, hodinky, šperky i brýle. Přiřazena je i položka "výprodej", kde jsou na zboží uplatňovány výrazné slevy, nabídka pokračuje spodním prádlem, pohodlným domácím oblečením a dalšími součástmi oblečení pro muže každého věku i zaměření.

image1

Až zazní svatební zvony

Kategorie svatebních šatů a dalších náležitostí přináší široký výběr šatu pro nevěsty, družičky, pro matku nevěsty, svatební střevíce i pestrý sortiment svatebních dárků. Najdou se tu i všechny potřebné doplňky na přípravu obřadu, svatební hostiny, výzdoba, žertovné figurky na svatební dort, skleničky a poháry, doplňky slavnostního oblečení...prostě s MILANOO.COM můžete svatbu zajistit snadno a rychle (nemluvě o tom, že velice levně).

Kde najdete slevy až 90 %?

Zvláštní kategorie, kterou ve vyhledavači na horní části stránky najdete pod označením "Today´s Deals" upozorňuje na výrobky, kde se sleva pohybuje okolo 70 až 90 procent, zboží tedy dostanete od MILANOO.COM prakticky skoro zadarmo. A není to nějaký odpad, najdou se tady trička, boty i střevíčky, kalhoty, kostýmy, je to prostě aktuální nabídka, do které se vyplatí občas nakouknout. Obsah se totiž často mění a slevy jsou opravdu šokující!

slevy na milanoo.com

Doprava a platby

Nákup přijde vždy perfektně zabalený, takže je spolehlivě chráněn před poškozením po celou dobu dopravy, dodání trvá zpravidla od tří do čtyř týdnů, případně můžete za mírný příplatek využít i služby expresního doručení. Zaplatit za zboží lze prostřednictvím osvěčeného systému PayPal, přijímány jsou i kretotní a debetní karty Visa, MasterCard, American Express, JCB, Diners Club, Laser, OB, Posteplay, Sufort, Webmoney, platbu lze realizovat i přes Wire Transfer nebo Western Union. Pro registrované členy je připraven bohatý bonusový program se spoustou výhod, nakupovat lze samozřejmě i jednorázově bez registrace.

Zobrazit více článků