Kabelky, šátky a mnoho dalších doplňků na Baginc.com

Kabelky, šátky a mnoho dalších doplňků na Baginc.com

Kabelky a tašky

Každý si pod pojmem "kabelka" vybaví něco trochu jiného, v zásadě se ale shodneme, že kabelka patří k ženě, která jde do společnosti a potřebuje mít s sebou aspoň to nejnutnější. Což u žen často zase není tak málo, pokud jsou zvyklé průběžně kontrolovat a vylepšovat svůj vzhled, v dnešní době si k tomu musíme připočítat i nepostradatelný mobil nebo tablet, doklady... ale abych si nevymýšlel, obsah ženských kabelek není to, o čem bych měl velký přehled a ani mě to nějak netrápí. Ovšem souhlasím s tím, že kabelka je potřeba, navíc že by měla ladit s oblečením i botami. Pro snadné kombinování s různými šaty jsou určeny jednoduché, poměrně strohé modely v univerzální barvě (nejčastěji bílá, případně hnědá, šedá nebo béžová), potom snad i jedna kabelka postačí. Ale ukažte mi ženu, která bude dobrovolně takovou Popelkou a ke všemu nosit jednu jedinou kabelku v jedné velikosti. Naštěstí je tady BAGINC.COM, kde lze za průměrnou cenu jedné kabelky pořídit kabelek hned několik! Kdo tomu nevěří, ať se podívá na stránky virtuálního obchodu a bude valit oči! Kabelky velké i malé, do ruky i přes rameno, kožené, textilní i ze syntetických materiálů...

kabelka baginc.com

Peněženky a peněženky

Peněženka je velmi potřebná, ačkoli díky platebním kartám v poslední době u sebe většinou nenosíme větší částky v hotovosti, zvykli jsme si do ní vkládat spoustu dalších nepostradatelných věcí. Kromě bankovek a mincí často slouží k uložení osobních dokladů, průkazek, kreditních i debetních karet, vizitek, každý si to prostě uspořádá po svém. A podle toho jer třeba volit i typ a velikost peněženky. V nabídce BAGINC.COM se najdou dámské i pánské peněženky od maličkých portmonek až po "kasírtašky", jaké nosí vrchní v restauraci. Materiál i barevné provedení dávají designérům možnost vytvořit jednoduché a strohé peněženky stejně jako atypická díla se zebrováním, puntíky nebo šachovnicí, kovovými růžky či nezvyklým systémem zavírání. V nabídce jsou i samostatná pouzdra na různé typy telefonů, doklady apod.

Šátky i šály

Obliba šál a šátků je stálá, jedná se o dekorativní a přitom funkční módní doplněk, který může být skvělým doplňkem pánského i dámského oblečení. Šály jsou vhodné především pro chladnější období, ovšem milovníci a milovnice šál si mohou pořídit i vzdušné modely, jež lze nosit i v létě. Šátek kolem krku dodává vzhledu trochu nonšalance, především u mužů tak působí. Ženy dokáží se šátky neskutečné věci, fantazii se meze nekladou a šátek se může stát součástí účesu a změnit celkový vzhled. V sortimentu BAGINC.COM najsete šály jednobarevné i s různými ornamenty, šátky jsou často zdobeny různými motivy nebo fantastickým potiskem, vyberete si určitě.

sala Baginc.com

Poklady a klenoty

Také šperky a brože jsou vhodným doplňkem, který by měl být vhodně sladěn s šaty, kabelkou a botami. Na výběr tu jsou náhrdelníky, řetízky samostatně i s přívěsky, náramky, brože, náušnice a pochopitelně prsteny a prstýnky. Nemáte-li konkrétní představu, je tu několik možností, jak rychle a efektivně vyhledat zúžený výběr požadovaného zboží, ze kterého už bude volba snadnější. Lze zvolit požadovanou barvu nebo materiál, což při kombinování s šaty a dalšími doplňky výrazně napoví, případně volit jednoduše podle ceny.

Zobrazit více článků

Tobor blog

Sdílejte článek

O článku