Notebooky a tablety na Irulu.com

Notebooky a tablety na Irulu.com

Snaha o udržení nízkých cen

Nízké ceny znamenají větší prodejnost výrobků a jsou proto pochopitelně cílem každého obchodníka. Jak na to šli u IRULU.COM? Firma má své vlastní výrobní závody i dlouhodobé smlouvy s ověřenými dodavateli, což je pro nízké ceny velmi důležité. Expedici nefunkčních nebo vadných výrobků předchází důslednou výstupní kontrolou všeho zboží po vyrobení, tím odpadají problémy s reklamacemi a případnými stížnostmi. Všechny obchody jsou prováděny online, což prakticky znamená, že není zapotřebí provoz kamenných obchodů, který také není právě dvakrát levný.

Sympatická firemní filosofie

Firma IRULU.COM vychází z toho, že je zapotřebí v zájmu prodejce nabízet a dodávat pouze vysoce kvalitní produkty, čímž si vybuduje a udrží dobrou pověst. Zároveň poskytuje zaměstnancům odpovídající příjmy, za což odvádějí dobrou práci. V dobrém a správně nastaveném vztahu s distributory pokračuje růst dynamicky a je příznivý pro všechny zúčastněné. IRULU.COM najdete pochopitelně i na Facebooku, YouTube, Twitteru a Pinterestu.

Chytré přístroje aneb nejen tablety a mobily

Jednou z kategorií, do nichž je odchod rozdělen, jsou právě takzvané "smart devices" (chytré přístroje. Sem patří například spousta drobné elektroniky, jako příklad lze uvést videoprojektory, digitální osobní váhy s analyzéry i kuchyňské váhy různých typů, oblíbené chytré hodinky, které lze spojit se smartphonem, power banky pro telefony, fotoaparáty i na pomoc při startování auta, bluetooth sportovní víceúčelové měřicí a kontrolní náramky s hodinkami, bezdrátové headsety a handsfree zařízení.

Tablety všech velikostí a typů

Právě tablety patří mezi stěžejní zboží a proto jejich nabídka je velmi široká. Od sedmipalcových až po více než desetipalcové, včetně hybridních modelů s označením Walknbook Hybrid. Také nabídka příslušenství a rozšiřujících periferních zařízení pro tablety je velmi široká, ať už jsou to klávesnice, myši, paměťové karty, headsety, stylus na kreslení a ovládání aplikací nebo držáky a stojánky, nakoupíte i nabíječky a veškeré myslitelné druhy kabelů i přechodek a redukcí, USB disky i gadgety, ochranné fólie na displej, transportní pouzdra a tašky, prostě svůj tablet můžete pěkně vytunit!

tablet wigsbuy.com

A telefony nakonec

Nabídka z oboru chytrých telefonů je pro větší přehlednost rozdělena do kategorie Universe, Victory a Queen Phone, v každé potom je velký výběr telefonů moderního vzhledu a v různých cenových relacích. Všechny se ale pohybují cenově velmi nízko, takže můžeme vybírat bez nějakých nerváků a přepočítávání. Určitě vám některý z nabízených telefonů padne do oka a neodoláte. Výběr lze zadat podle požadovaných parametrů, operačního systému nebo třeba ho doplnit i požadavkem na konkrétní barvu.

image1

Doplňky a náhradní díly

Z doplňků pro chytré telefony si můžete vybrat základní potřeby, jakými jsou obaly, pouzdra v nejrůznějším provedení, nabíječky, baterie i kabely pro připojení k čemukoli, bluetooth doplňky, síťové adaptéry, přenosné powerbanky i solární dobíječky a zdroje, paměťové karty nejrůznějších typů a velikosti. K telefonu lze připojit i audio zařízení s výkonnými reproduktory pro poslech na party nebo při jiné vhodné příležitosti,

Zobrazit více článků