Elektroniky, oblečení a módní doplňky na joybuy.com

Elektroniky, oblečení a módní doplňky na joybuy.com

Telefony, na jaké si jen zákazník vzpomene

Ohromný výběr telefonů od těch klasických pro vyznavače tradice a staromilce až po nejmodernější přístroje, k nim kompletní sortiment obalů, nabíječek, pouzder, baterií, karet a rozšíření, ochranné fólie na displej, kabely a snad každá součástka, z nichž je takový mobil složen. Sluchátka velká i malá, handsfree, barevné kryty a dokovací stanice, prostě opravdu nic tady neschází. Vedle telefonů jsou v nabídce i vysílačky od těch pro děti až po dokonalé přístroje na úrovni těch, které používají vojáci, policie nebo organizátoři velkých akcí. Pro kvalitní komunikaci najdete na DD.COMK úplně všechno.

Počítače a příslušenství k počítačové technice

Obsah nabídky je na první pohled snad nekonečný, další a další typy periferních zařízení, tiskárny, skenery, kabely s redukcemi, routery a sestavy pro instalaci vlastní sítě stejně jako celé stolní počítače, notebooky a laptopy, monitory, klávesnice a myši včetně podložek. V tom výčtu bych mohl pokračovat ještě hodně dlouho, počítačová technika je u JD.COM zastoupena ve skutečně maximálním množství. Najdete tu i spoustu šikovných gadgetů na USB připojení, pokud je to vaše oblíbená záležitost.

image0

Když se řekne spotřební elektronika,

může to znamenat všechno možné. Právě takovou obrovskou všehochuť lze najít na stránkách JD.COM, kde nabídka začíná kamerami, fotoaparáty a nezbytným příslušenstvím, do kterého lze zahrnout brašny, objektivy, stativy i filtry, blesky, světla či studiovou výbavu pro ty nejnáročnější. Bohatě zastoupena je i elektronika do auta či na motocykl, kromě přehrávačů zde samozřejmě jsou navigace, zabezpečovací zařízení a alarmy, stahovací střechy i tuningové doplňky. Chytrá elektronika je zastoupena měřícími přístroji, které se skrývají třeba v elegantním náramku a umějí vám okamžitě dát dokonalý přehled o denních nebo třeba týdenních pohybových aktivitách a tím pomáhají při sledování dobrého zdravotního stavu. Hráči si budou připadat jako v ráji mezi konzolemi, hrami, ovladači a sluchátky i audiosestavami. Domácí audio a video technika je tu od minivěží až po rozměrné sestavy se spoustou reproduktorů, velkými obrazovkami a dokonalým zážitkem. Rádia, přehrávače všech formátů a typů médií nabídku pochopitelně doplňují.

Vždy to pravé na sebe

Vybrat si vhodné oblečení není na JD.COM žádný problém ani pro ženy, ani pro muže, také nabídka dětského ošacení i doplňků je velice obsáhlá. Pro jakoukoli příležitost, na pláž i na ples, do společnosti, do divadla nebo na zahrádku, také sportovní oblečení je bohatě zastoupeno. Do ruky si vyberete tašku, kabelku nebo kufřík, případně batoh nebo velký kufr, opět je to velmi snadný výběr na přehledně rozdělených stránkách.

Pro děti i rodiče

Velký výběr hraček od těch pro nejmenší caparty až po technické zázraky s přespočetnými funkcemi, hračky výukové i skládačky a stavebnice, dárky pro děti je na JB.COM radost vybírat! A rodiče i ti, kteří jsou zatím bezdětní si vyberou to nejvhodnější pro své hobby aktivity, ať už se jedná po sport, modelářství, hudbu, zahradničení nebo jiného koníčka.

Zobrazit více článků