Nejlepší oblečení na DressLink.com

Nejlepší oblečení na DressLink.com

Letmý pohled do nabídky

Jako první se nabízí kategorie s označením "What´s New", tedy co je nového. Zákaznice i zákazníci tu najdou produkty, které byly do sortimentu obchodu DRESSLINK.COM zařazeny teprve nedávno, jedná se o zboží z různých kategorií a pro častější zákazníky má tato kolonka výhodu, že najdou přidané aktuální novinky na jednom místě, nemusejí tedy listovat v ostatních kategoriích. Další z nabídek je označena "Top Sellers", což značí nejprodávanější zboží. Tady lze najít všechno, oč je největší zájem ze strany zákazníků, což je svým způsobem taková šikovná nápověda. A pod označením "Special Offers" (zvláštní nabídky) najdete zboží, u nějž je aktuální výrazná sleva. Také rozhodně stojí za pozornost, nemyslíte?

what is new DRESSLINK.COM

Jak je to s dodáním zásilky

Celková doba doručení se skládá z času na zpracování zásilky a doby doručení. Ta se může lišit podle situace i zvoleného způsobu přepravy, Obchod DRESSLINK.COM spolupracuje s různými dopravními společnostmi. Je to FedEx, DHL, UPS, EMS a Čínská pošta. Elektroniku lze posílat pouze prostřednictvím Čínské pošty, hodinky také pouze Čínskou poštou nebo prostřednictvím služby ePacket. Obchod provede odeslání s označením jako "Gift" (dar) a uvedenou nízkou cenou, pokud ale nebude celní úřad souhlasit, nic moc se s tím dělat nedá, než vyměřenou částku zaplatit.

Pro děti a dorůstající mládež

Pro ty nejmenší připravili v obchodě DRESSLINK.COM bohatý výběr oblečení i dalších doplňků. Od dupaček přes první "opravdické" kalhoty a sukýnky až po předškolní a školáky, dorůstající slečny postupně přejdou do kategorie pro ženy a budoucí pánové se poohlédnou jinde, tady pánská móda zastoupena není. Pro prcky tu najdete i kloboučky šátky ale třeba také ohřívačku na kojeneckou láhev nebo vybavení do dětského pokoje, kostýmy i sportovní oblečení na pískoviště nebo na klouzačku. Nechybí ani botičky, od těch nejmenších až po školácké velikosti. Pro děti je nabídka skutečně velice rozsáhlá a díky nízkým cenám se nákupy vyplatí, vždyť děti z oblečení stejně rychle vyrostou, aspoň vás to nebude tolik mrzet.

Dámský sortiment oblečení

V nabídce obchodu DRESSLINK.COM jsou zastoupeny šaty plesové, šaty do práce i na párty, maškarní kostýmy i halenky, tričky, svetry a vesty, kabáty, kalhoty dlouhé, krátké i tříčtvrteční, bundy, blejzry, sukně i kalhoty libovolného střihu a z neskutečného množství materiálů, pochopitelně nemůže chybět ani bohatý džínový sortiment. K dámskému oblečení patří i šály a šátky, ponča, přehozy, kombinézy, punčochy i punčocháče, mikiny nebo sportovní oblečení.

damsky sortiment obleceni Prádlo více a ještě více sexy

Spodní prádlo by mělo být nejen praktické, ale mělo by splňovat i estetické požadavky. U dámského prádla to tedy znamená kromě dokonalé funkčnosti i perfektní a sexy vzhled. Podprsenky a kalhotky, korzety i noční košilky, v nabídce DRESSLINK.COM toho najdete ještě mnohem více. Do obliby zase přicházejí (móda se prostě v určitých vlnách opakuje a vrací, to vědí dokonce i chlapi :-) ) síťované punčochy s podvazkovým pásem, stejně tak se na výsluní popularity drží nejrůznější dráždivé převleky, až už je to zvířátko nebo uniforma, postava z filmu nebo z pohádky, muže správně zvolený převlek nebo maska rozhodně nenechá chladným! Pyžama všeho typu tady najdete pochopitelně také...

Zobrazit více článků

Tobor blog

Sdílejte článek

O článku