Móda všeho druhu na DressLily.com

Móda všeho druhu na DressLily.com

Dámská móda všeho druhu

V nabídce dámských oděvů přináší obchod DRESSLILY.CIOM velmi rozmanitou paletu společenských šatů včetně velikosti Plus (pro ty, které potřebují šaty trochu větší), kategorie Vintage (skutečně unikátní a originální modely, které jinde nenajdete), velký výběr maxišatů, dále obsažnou nabídku topů, zahrnující trika s dlouhým i krátkým rukávem, halenky i tílka. Ze svrchních oděvů si tady dámy vyberou krásné bundy z nejrozmanitějších matriálů a v rozličném střihu, blejzry, mikiny s kapucí i bez ní, nechybí ani oblečení pro sport a další volnočasové aktivity. Nabídka obsahuje i bohatý výběr spodního prádla včetně velice sexy kategorie s označením "Teddy Bear" (medvídek) nebo "Baby Dolls" (panenky), také tu lze vybrat vyloženě dráždivé a vyzývavé modely v kategorii "Sexy Dresses" (sexy oblečení), u níž již název hovoří zcela jednoznačně. Nabídku doplňují svetry, vesty, plavky, taneční kostýmy, bohatý sortiment džín (hledejte pod označením "Denim"), kamaší legín i dalších kalhot a šortek.

image0

Oblečení a doplňky pro pány

I pánská část nabídky je velice obsáhlá, muži všech věkových (i váhových) kategorií si vyberou z tradičních i moderních modelů ve spoustě přehledně uspořádaných kategorií. Defilují tu před vámi rozličné bundy z nejrůznějších myslitelných přírodních i syntetických materiálů, kabáty a převlečníky, trička, mikiny, vesty, svetry zapínací i přes hlavu, džíny i konfekční kalhoty, sportovní oblečení, kombinézy, šortky, plavky i kožichy. Své si najdou milovníci usedlých konzervativních modelů i ti, které láká něco extravagantního a třeba i trochu potřeštěného. Minimální cena, skvělá kvalita a maximální výběr, co víc si můžeme přát?

Kabelky, tašky, aktovky a kufříky

Vybrat si vhodnou kabelku nebo kufřík nebývá pro ženu nic snadného. Buď je kabelka příliš malá a nic se do ní nevejde, nebo zase zbytečně velká a objemná, podobný problém vyvstává i u tašek přes rameno. Ovšem pokud bude dotyčná vybírat u DRESSLILY.COM, nemá se na co vymlouvat, jsou tu zastoupeny všechny myslitelné velikosti, tvary, barvy i materiály, nechybí ani pověstné modely z (pravé i umělé) krokodýlí nebo hadí kůže. Navíc si lze vybrat i z batůžků na záda, cestovních kabel, najde se i mnoho typů peněženek a pouzder, kosmetické tašky i kufříky, prostě všechno pohromadě. Pro pány (ačkoli při výběru nebývají tak nároční, také ale často dlouho váhají a přebírají) je tu nabídka peněženek, pouzder na doklady, aktovek, kufříků, batohů na záda i kufrů ve všech barvách a velikostech.

Šátky, klobouky, rukavice, prodloužení vlasů...

K elegantnímu vzhledu patří také mnohé velmi praktické doplňky, kterými jsou například šátky a šály, přehozy, boa či ozdobné límce, do společnosti se hodí rukavičky s jemným vzorem a nějaký ten šik klobouček. Pánové doplní svůj zevnějšek o vázanku nebo motýlka, klobouk či stylovou čapku, najdou se tady i krásně provedené pásky, pro dámy i pány je zde možnost prodloužení vlasů nebo pestrý sortiment paruk, zhotovených z umělých nebo pravých vlasů.

image1

 

Zobrazit více článků