Apple na prvním místě na sw-box.com

Apple na prvním místě na sw-box.com

Všechno s jablíčkem pěkně pohromadě

Pořidit si iPhone nebo iPad je pro mnohé vytouženým cílem, prostřednictvím SW-BOX.COM to mohou zvládnout za velmi nízkou cenu a rovnou (nebo dodatečně, pochopitelně) zakoupit i další doplňkyx, rozšíření či příslušenství podle svých představ. V nabídce jsou obaly a pouzdra, kryty, fólie na displej, vodotěsná i nárazuvzdorná pouzdra, obaly do prašného prostředí, baterie, nabíječky, sluchátky i handsfree sety v nejrůznejším provedení, stejně tak i obrovský výběr dálkových ovladačů, dokovacích stanic i kabelů a redukcí. Pro Apple tady najdete opravdu vše, navíc přehledně srovnané a za bezkonkurenční ceny!

Od Apple i velký sortiment hodinek

Kvalitní a přesné hodinky, tradičního provedení i zcela nové moderní typy, pánské, dámské i pro děti, pro ty, kteří potřebují velké znaky na displeji i pro ty, kteří své hodinky budou nosit současně jako elegantní šperk. Většina hodinek má moderní design a nabízí velké množství praktických funkcí, řemínky jsou vyměnitelné a zaručují velice pohodlné nošení. Hodinky od Apple maji našlápnuto a nepochybně patří mezi světovou špičku.

image0

Bohatě zastoupený Samsung

Jedna ze značek, se kterými se setkáte v nabídce SW-BOX.COM je také stále populárnější Samsung, jehož řada Galaxy trhá prodejní rekordy. Kromě ní jsou zde ale zastoupeny i všechny náradní díly i připojitelná zařízení, umožňujíécí větší komfort při ppoužívíní přístroje. Do této katergorie určitě patří headsety, sluchátka a bluetooth komplety i jednotlivé komponenty, ochranná pouzdra a obaly. Podcenit ochranu trelefonu se enemusí vyplatit, často přitom stačí sáhnout po vhodné ochranné fólii na displej.

Fotit a natáčet s GoPro je snadné

Produkty firmy GoPro najdete v obchodě SW-BOX.COM velmi důkladně zastoupené. Jedná se o výrobce kamer, fotoaparátů a nejrozmanitějšího příslušenství, které časem potřebuje i obyčejný fotogeraf - amatér, o profících ani nemluvě! Vyberete si z přístrojů do každých podmínak a pro každého, z doplňků tady také najdete asi vše, od stativů, filtrů a paměťových karet přes kabely, světla, brašny až po pomůcky k vytváření tak oblíbených selfie.

Jaké jsou možnosti provedení platby?

Zákazník si může zvolit způsob platby podle toho, co mu nejlépe vyhovuje. Nabízí se v prvníí řadě osvědčený a oblíbený PayPal, dále lze platit i prostřednictvím kreditní karty WorldPay, využít lze i karty banky Western Union. Nikdy není po zákazníkovi vyžadováno celé číslo platební karty ani další údaje, vše je maximálně zajištěno pro bezpečnost nakupujícího.

image1

Záruka a reklamační řád

Při volbě dopravy leteckou poštou nebo prostřednictvím služby EMS má zákazník nárok na vrácení zboží do 54 dnů, u dporavy UPS, DHL a Fedex je lhůta 30 dnů od vystavení faktury. Přepravní náklady na vrácenou zásilku jsou nevratné, kryje je zákazník. Vracené produkty nesmějí být nakupujícím poškozeny, prováděny na nich neodbprné zásahy a pokusy o opravy. Během 7 až 10 pracovních dnů je odesláno nové nebo opravené zboží zpět kupujícímu. Záruka je u výrobků 1 kalendářní rok ode dne doručerní zákazníkovi, není-li u výrobku výslovně uvedeno jinak.

Zobrazit více článků

Tobor blog

Sdílejte článek

O článku