Společenské šaty, ale i oblečení na sport na Modlily.com

Společenské šaty, ale i oblečení na sport na Modlily.com

Parádní, decentní i silně vyzývavé

Dámské šaty podle poslední módy, nebo je libo něco ve stylu šedesátých let, případně přímo středověký aristokratický model? Žádný problém, jen si správně zadat požadavky do vyhledávače a už před vámi defilují spousty nejrůznějších šatů, které se přímo perou o váš zájem. Prohlídka těchto stránek (i když to vezmete jen tak náhodně a hodně rychle) zabere nějaký čas, s tím počítejte, stojí to ale rozhodně za to! Vypasované body, topy, sukně upnuté kolem boků, prostě nádhera, barevný i estetický ráj... a přece mi pořád něco nejde pod fousy... čtěte dál a potom se podívejte sami, třeba mám jen špatný náhled na věc :-).

image0

Na skákání, běhání a cvičení

Pro aerobik, jogging, zumbu, jógu, rekreační běhání, posilovnu i další způsoby "trápení těla" jsou v nabídce obchodu MODLILY.COM pro ženy i dívky připraveny krásné úbory a kombinézy. Jen mě trochu zarazilo, že většina modelek má tvar boků a pozadí jako Kim Kardashian, ale oblečení se samozřejmě vytvaruje podle toho, kdo si je oblékne. Takže žádný strach, že by vám tyhle šik soupravy najednou udělaly takový macatý zadek. Navíc proti gustu žádný dišputát, jak říkal už můj děda, leckomu se to asi líbí... Zajímavým a efektním (ačkoli pro mě trochu nelogickým) prvkem na cvičebních úborech je pro mě šikmo umístěný zip na přední straně ve výši prsou. Má to rozhodit či obměkčit přísného trenéra nebo je to něco jako větrání či chlazení?)

behani - tricko modlily.com

Šifón je stále žádaný

Dámy asi budou v obraze (ačkoli u mladší generace bych si snad dovolil i trochu pochybovat), ale pro pány je možná dobré upřesnit, že se nejedná o vodu s bublinkami, ten háček nad "S" není překlep! Jde o jemnou, průsvitnou hedvábnou látku (dnes občas nahrazuje hedvábí jemné umělé vlákno), která má velkou prodyšnost a jakoby zrnitý povrch. Nejčastěji se používá na halenky, šaty, lehké župany, šátky a podobně, díky velké prodyšnosti je to skvělý materiál na oblečení pro parné dny. A právě šifónových šatů zde najdete obrovský výběr za neuvěřitelné ceny! Látka může být jednobarevná nebo zdobená vzorem či efektním potiskem, na těle v horku příjemně chladí a působí velmi elegantně.

Co na sebe na procházku?

Pod označením "Outerwears" najdeme na stránkách obchodu MODLILY.COM svrchní oblečení pro každou příležitost. Po vyhlédnutí z okna nebo vyslechnutí předpovědi počasí tedy sáhnete po tom vhodném. Pořídit si (za cenu jednoho oblečení tady nakoupíte nejméně dvě až tři, proč tedy váhat?) kabátek na jaro, letní plážový komplet, nepromokavou bundu s kapucí na podzim či huňatý kožíšek pro zimní období nebude vůbec žádný problém, nabídla je pestrá a vybere si každá, ať už má vkus jakýkoli.

Jistě, pánové, na vás u MODLILY.COM také mysleli,

připravili pro vás bohatý výběr košil, triček, mikin, svetrů i vestiček, k tomu bundy z kůže i z textilu, nepromokavé oblečení, saka, kalhoty, kabáty i kožichy. A to zdaleka není všechno, v sortimentu MODLILY.COM si můžete vybírat i mezi kabáty vlněnými, tvídovými, kabáty z pravé či umělé kůže, saka jsou jak tradičního, tak i vyloženě sportovního střihu. Co se barev týče, najdete tady zcela střízlivé konzervativní modely stejně jako pěknou "divočinu". Takže pánové, pokud chcete vypadat kj světu a ještě to mít levné, už víte, kde vybírat, ne?

 

Zobrazit více článků