Kostýmy sueprhrdinů na EzCosPlay.com

Kostýmy sueprhrdinů na EzCosPlay.com

Co je to vlastně ANIME?

Tento výraz se používá (japonsky je to アニメ) pro označení osobitého stylu, který je typický pro animované filmy a seriály ve stylu manga. Anime pokrývá velmi širokou škálu žánrů, od akčních seriálů přes detektivky až po psychologická dramata. Obvykle vysílá v televizi, distribuuje na DVD nebo se s ním setkáte ve formě videoher. Právě ve stylu anime vznikají v dílnách EZCOSPLAY.COM úžasné kostýmy, se kterými se budete od ostatních skvěle odlišovat. Někdy se jedná jen o oblečení, jindy jsou k dokonalosti doplněny i parukou nebo příčesem, přílbou, mečem či futuristickou puškou, kostým může být rozšířen i o boty nebo sadu na vytvoření speciálního make-upu. Anime se pro mnoho lidí (zejména je zastoupeno u mladé generace) stalo dokonce určitým originálním životním stylem.

Kým se můžeme stát

Ve stylu manga jsou pro milovníky žánru typické postavy, například princezna Monokoke, Akira nebo pro děti postavičky i nás dobře známých pokémonů. Ovšem můžete se stát i postavou z některé populární videohry, se zaměřením na anime a manga styl jich existuje nepřeberné množství. Tak co třeba postavy z BioShocku, Tekkenu nebo potrhlý instalatér Mario a jeho kamarádi, kdo by je neznal? Další velký výběr je z kategorie filmových postav, kupříkladu můžete změnit svůj zevnějšek za někoho z četných disneyovek, Shreka, pirátů z Karibiku, Star Wars či Star Treku, doktora Who nebo Alenky v říši divů. Ten výčet je samozřejmě jen na ukázku, nabídka je ve všech kategoriích natolik obsáhlá, že by zabrala příliš mnoho místa, raději nahlédněte rovnou na stránky obchodu EZCOSPLAY.COM.

image0

Další nezbytné doplňky

Ke kostýmu jsou vhodné i další propriety, má-li být výsledný dojem opravdu dokonalý. Jedná se o masky na obličej, umělé nosy, obočí nebo zuby, zbraně a čarodějnické hole nejrůznějších typů, klobouky, přílby, paruky a vlasová prodloužení, křídla, drápy, nalepovací bradavice i vousy, výběr je prostě mnohem větší, než mají mnozí profesionální maskéři v divadlech a fotostudiích. Nabídku doplňují náramky, náhrdelníky, nalepovací nebo dočasná tetování, skvěle můžete svůj vzhled proměnit pomocí speciálních kontaktních čoček, které vám dodají něžný pohled plaché laně stejně snadno jako hadí pohled lorda Voldemorta nebo uhrančivý upírský výraz.

Vlasy za vlasy přitažené

V nabídce EZCOSPLAY.COM najdete kompletní paruky i příčesy a vlasová prodloužení, které lze použít i pro běžné použití do společnosti, vedle nich ale i takové stylistické variace, za které by se nestyděla ani stoletá čarodějnice z chaloupky na kuří nožce. Neskutečný výběr, ještě neskutečnější ceny!

Jak se rodí kostým

Po přijetí a potvrzení objednávky jsou vaše míry předány designérovi, který zpracuje detailně návrh kostýmu, potom nastupuje krejčí, který vybere nejvhodnější materiál a kostým zhotoví. Po dokončení prochází každý kostým ještě kontrolou kvality a měřením, zda přesně odpovídá zákazníkem dodaným mírám a speciálním požadavkům. A potom už se můžete těšit na zásilku od EZCOSPLAY.COM. Za skutečně nízké ceny dostanete originální kostým přesně na míru, kdo by odolal?

kostymy ezcosplay.com

Zobrazit více článků

Tobor blog

Sdílejte článek

O článku