Elektro, hračky, zábava i oblečení na banggood.com

Elektro, hračky, zábava i oblečení na banggood.com

Cokoli pro produkty Apple

Potřebujete-li náhradní díly nebo rozšíření svého přístroje, najdete tady úplně všechno. Pro iPady ochranu displeje, myš i klávesnici, ochranná pouzdra či nabíječky. Uživatelé iPodů si vyberou z dokovacích stanic, náhradních dílů, gadgetů, baterií i nabíječek jistě to pravé. Pro stolní počítače Mac najdete kromě jiného v nabídce myši různých typů a provedení, reproduktory i ochranu na obrazovku. Pro iPhone řady 4, 5 i 6 je v nabídce všechno, co vám jen vytane na mysli. Příznivci nakousnutého jablíčka si tady budou připadat jako v ráji.

Elektronika běžná i atypická

Z drobných předmětů je tady kupříkladu velmi obsáhlá nabídka populárních elektronických cigaret, v poslední době stále žádanějších 3D tiskáren, robotické hračky a fotoaparáty, kamery i veškeré doplňky, usnadňující záznam a reprodukci obrazu i zvuku. Adaptéry, kabely a nabíječky rozmanitých druhů a provedení, bez kterých bychom nemohli elektroniku pořádně používat, pro zabezpečení bytu, domu či kanceláře jsou zde k dostání jednotlivé komponenty nebo celé sestavy alarmů a kamer. Milovníci her na jakékoli platformě tu najdou nejnovější i klasické trháky a pestrý výběr doplňků. Sluchátka, mikrofony, DVD přehrávače a televizory, projektory i sestavy pro domácí kino, tohle samozřejmě také nechybí.

image0

Světla a osvětlení

Bohatý výběr světel především v LED provedení, ať už jsou to světla bodová či osvětlovací pásy, samotné lampy, lustry a další typy osvětlení, všechno najdete přehledně uspořádané, stačí si vybrat. Nescházejí ani nástěnná svítidla, osvětlení se zabudovaným zdrojem či světla, která můžeme bez problémů umístit ven, protože jsou odolná i těm nejnepříznivějším klimatickým podmínkám.

Hrajeme si s dětmi i sami

Rádiem ovládané modely (RC) jsou velmi populární a především kluci si nedovedou snad lepší hračku ani představit, vždyť i mnohý táta nebo dědeček si rád zajezdí s autem na vysílačku nebo zalétá s plně funkčním modelem helikoptéry či dronem. Logické myšlení a úsudek si můžeme trénovat nad puzzle, hlavolamy nebo stolními a deskovými hrami. Neschází samozřejmě ani velký výběr nabídky pro děvčata všeho věku a zájmů, panenky, zvířátka nebo kosmetický salon či vlasové studio jsou připraveny pro budoucí ženy všeho věku. Najdete tu i dětské hudební nástroje, které pomohou zvládnout základy a zvolit si ten správný.

image1

Oblečení pro každého a pro každou příležitost

6eny, muži i dorost tady najdou příležitost, jak se vhodně obléknout pro každou životní situaci. Od slavnostních okamžiků v obleku nebo velké večerní přes oblečení do kanceláře či na hobby aktivity, sport, relaxaci či domácí pobyt. Pokud víte, co chcete, jistě to zde snadno díky přehlednému vyhledávači a filtru najdete. Potom už stačí provést objednávku.

Zobrazit více článků

Tobor blog

Sdílejte článek

O článku