Nejen elektroniku naleznete na FocalPrice.com

Nejen elektroniku naleznete na FocalPrice.com

Telefony a všechno k nim potřebné

Nabídka chytrých telefonů na FOCALPRICE je neskutečné obsáhlá, ať vybíráme podle značky, operačního systému, velikosti a provedení displeje nebo vzhledu a výbavy přístroje. Stejně široká je i nabídka klasických přístrojů pro ty, kteří chtějí zůstat u konzervativně řešených telefonů s tlačítky. Co se výbavy a doplňků týče, najdete tady, na co si vzpomenete, možná i věci, o kterých jste neměli ani tušení. Zastoupeny jsou značky Cubot, Doogie, Xiaomi, Elephone, Leagoo i Lenovo. Nabíječky, baterie, vyměnitelné kryty a sluchátka v nepřeberném množství, stejně jako bluetooth zařízení či kompletní díly pro Samsung ve všech oblíbených řadách Galaxy.

image0

Vybavení a doplňky do auta

Mnozí z nás stráví v autě spoustu času, takže si pochopitelně chtějí tu dobu za volantem maximálně zpříjemnit. Přehrávače do vozu jsou schopné zpracovat a reprodukovat hudbu z prakticky každého média, ať se jedná o CD nebo DVD disky, flash disky nebo záznamové karty, příjem rádiového signálu je samozřejmostí. Mnohé přehrávače jsou vybaveny i navigací, která může bát na cestách skvělým pomocníkem, umožní také přehrávat filmy a zobrazit fotografie, stačí jen vybrat si z odpovídající kategorie. Kvalitní handsfree je ve spojení s chytrým telefonem také pro ty, kteří toho hodně najezdí nepostradatelné. Výběr žárovek a osvětlení do auta je ohromný, co potřebujete lze snadno dohledat pomocí šikovného filtru, který dobu hledání výrazně zkrátí. Pro bezpečnou jízdu poslouží i alkoholové testery, abyste nemuseli pochybovat, zda už je vhodné za volant usednout. Vyberete si i z autoalarmů nejrůznějšího typu, doplnit můžete také výbavu o náčiní, pumpičky a kompresory nebo speciální klíče či měřicí přístroje.

Počítače a sítě

Nejen stolní počítače pro domácí použití nebo do kanceláře, v nabídce FOCALPRICE najdete i notebooky, tablety nejrůznějších typů, velikosti a provedení, laptopy i další chytré přístroje. K nim pochopitelně i bohatý výběr doplňků, rozšíření a periferních zařízení. Potřebujete-li vybudovat nebo rozšířit svou počítačovou síť, najdete tady vše, co budete chtít. Kabely i bezdrátová zařízení si vyberete podle toho, k čemu konkrétně bude zapotřebí, routery, přijímače i rozbočovače zrovna tak. Nechybí sortiment sluchátek, webkamer, vybavení pro hráče a samozřejmě baterie i nabíječky. Novou klávesnici, myš nebo externí zařízení s připojením přes USB stačí vybrat a objednat.

Spotřební elektronika

Domácnost, kancelář ani rekreační objekt se bez spotřební elektroniky rozhodně neobejdou. Od televizních přijímačů přes satelitní přijímače, DVD i BluRay přehrávače, recievery i systémy domácího kina až po kapesní mp3 přehrávače nebo dálkové ovladače. Zadejte svůj požadavek do vyhledávače v horní části stránky a potom už můžete jen bezstarostně vybírat.

image1

Hodinky i šperky

Výběr chronometrů a hodinek nejrůznějších typů je rozsáhlý, naštěstí jsou rozděleny podle určení, typu a provedení do přehledných kategorií. Proto snadno najdete přesně takové, po jakých toužíte. Hodinky jsou i výborným dárkem, na to bychom neměli zapomínat. Stejně tak šperky, ať už se jedná o drobný doplněk k oblečení nebo celou dárkovou sadu, skládající se z většího počtu dokonale sladěných šperků.

Zobrazit více článků