Top Last Minute destinace

Top Last Minute destinace

Vyrazit s last minute do Řecka, to je skvělé řešení! Tato jihoevropská země nabízí spoustu možností pro ty, kteří milují prosluněné pláže s příjemně teplou vodou stejně jako pro turisty, kteří se chtějí vydat do vnitrozemí a poznávat krásy navštívené země. Velkou část Řecka pokrývají hory, pro turistiku se tu najdou trasy dlouhé i kratší, můžete putovat pěšky nebo jezdit do okolí na kole. Rozhodnete-li se navštívit hlavní město Athény, věnujte svou pozornost historickým památkám. V Řecku si užijete za přijatelné ceny i skvělé jídlo a pití, klima je pro Čechy příjemné a pohodové.

image0

Turecko je orientální země na pomezí mezi dvěma kontinenty, spojuje se tu křesťanství a islám, historie si podává ruku se současností a je to velmi zajímavá země pro rekreaci i získávání nových zkušeností. Najdete tady krásné pláže, orientální bazary, můžete podniknout výpravy do přírody i obdivovat starobylé památky. Na místech, kde se nachází dnešní Turecko, probíhal bouřlivý vývoj jedné z nejstarších lidských civilizací, mocné říše tu vznikaly i docházely k úpadku v průběhu dlouhých věků. Ve všech turisticky navštěvovaných oblastech Turecka se bez problémů domluvíte anglicky a zpravidla i německy. Velice vhodný cíl pro LAST MINUTE dovolenou.

image1

Vydat se na dovolenou do země pyramid a faraonů, do Egypta, to je snem mnohých turistů. Díky zvýhodněné nabídce se s last minute zájezdem do Egypta můžete podívat a užít si do sytosti památek, výletů, koupání i smlouvání na trhu. V Egyptě se domluvíte nejen úředním jazykem (kterým je arabština, jíž většin z nás nejspíš nevládne) i anglicky, místy teké francouzsky nebo německy.

image2

Koho by nelákalo vyrazit na příjemnou dovolenou do slunné Itálie? S nabídkou last minute pořídíte zájezd výrazně levněji a užijete si písčité pláže, žhavé slunce i smetanovou italskou zmrzlinu stejně jako ostatní. Vlastně ještě lépe, bude vás totiž kromě ohnivého slunce hřát i vědomí, že jsme slušně ušetřili. V Itálii se domluvíte běžně anglicky i německy, v nejhorším pak s temperamentními Italy i posunkovou řečí, mají snahu komunikovat a jsou většinou velmi vstřícní. Pláže s tím nejjemnějším pískem, túry v horských průsmycích, údiv před katedrálami a spoustu dalších možností, to vše v exkluzivním balení pro turisty chystá právě Itálie...

image3

Podaří-li se vám sehnat zájezd do Tuniska v kategorii last minute, můžete si gratulovat. Užijete si zlatavé pláže s tím nejjemnějším pískem, navštívíte kouzelná městečka jako z Pohádek tisíce a jedné noci, navštívíte nefalšovaná orientální tržiště a budete vdechovat vůni všudypřítomných jasmínů. To všechno je Tunisko, skvělá země na dovolenou a relaxaci. Stovky kilometrů úžasných pláží, velmi přijatelné ceny a vstřícní obyvatelé, to všechno na vás v Tunisku čeká.

image4

Mezi nabídkou zájezdů last minute se občas objeví i Chorvatsko. Pokud hledáte příjemnou dovolenou a dosud nejste napevno rozhodnuti, neváhejte! Členité chorvatské pobřeží s více jak tisícovkou ostrovů a ostrůvků je na koupání jako stvořené. Turistika ve vnitrozemí umožní poznat krásnou zemi i její přívětivé obyvatele, vypůjčíte si bicykl, auto nebo motorku, případně vyrazíte pěšky vstříc novým zážitkům a jistě nebudete zklamáni.

image5

Zobrazit více článků

Tobor blog

Sdílejte článek

O článku