ChinaVasion.com obchod s elektronikou z Číny

ChinaVasion.com obchod s elektronikou z Číny

Pod taktovkou Androidu

Samozřejmě tu najdete i telefony, tablety a další přístroje i s dalšími operačními systémy, ale Android výrazně převládá. Tablety od úhlopříčky 7 do 10 palců jsou velmi žádané, protože při relativně malých rozměrech přístroje už displej přece jen dává velký prostor pro hry, sledování filmů u vyhledávání a komunikaci na internetu. K tabletům si lze na stránkách CHINAVASION.COM vybrat i velké množství nejrůznějších doplňků a příslušenství, které práci s minipočítačem ještě výrazně usnadní a zpříjemní. Android je i "srdcem" spousty TV boxů a malých USB televizních recieverů, které nezaberou prakticky žádné místo a přitom umožní sledovat oblíbené pořady kdykoli a kdekoli. Chytrých telefonů s Androidem je tady nepřeberné množství, kdo chce úplně klasický starý typ mobilu, také si zde vybere. Obaly nabíječky, sluchátka a další příslušenství je docela dobře utříděno a snadno se hledá.

Futuristické i klasické hodinky

Některé ze Smart Watches (tedy "chytrých hodinek") nabízejí takové množství funkcí, že člověk ani nechce věřit. Elegantní design, dotykový displej, připojení k internetu a spousta možností na propojení s dalšími přístroji, prostě skutečně hodinky jak z hodně odvážného scifi. Dámské hodinky jsou někdy velmi ozdobné, takže by patřily spíž do kategorie šperků. Pánové si zvolí buď tradiční provedení, nebo mohou sáhnout po sportovních či designově zajímavých vzorech. Také výběr hodinek pro děti je velký, ačkoli v poslední době dávají přednost spíš měření času na mobilu nebo tabletu.

hodinky na CHINAVASION.COM

Šperky pro každou příležitost

Jednotlivé šperky nebo celé komplety jsou vhodným doplňkem především pro ženy, sada může obsahovat náhrdelník, náušnice, prsten, kotníčkové řetízky i spoustu dalších dekorativně působících malých uměleckých děl. Běžně jsou používány i hodinky s bluetooth připojením, další zajímavý výkřik moderní techniky. V nabídce CHINAVASION.COM pochopitelně nechybějí ani hodinky, které jsou vybaveny přehledným LCD displejem, nabízejícím zpravidla velké množství přepínatelných zobrazení všech funkcí.

Navigace a GPS

Pro někoho je optimální volbou navigace do auta, jiný dá pro turistiku přednost malé mobilní navigaci s baterií o velké kapacitě, která vydrží fungovat nepřetržitě i několik dnů. Trackery pro děti i dospělé v nabídce defilují spolu s autoalarmy a zabezpečovacími zařízeními, vždy budeme mít přehled o tom, kde se právě nacházíme, co nás cestou potká a kdy budeme u cíle. Doplňků pro navigační systémy existuje celá řada a tady je najdete pěkně srovnané vedle sebe, stačí jen vybírat.

Záznam obrazu i videa

Fotoaparáty pro amatéry i skutečné profesionály, přístroje do nepříznivých podmínek, stejně jako kamery pod vodu, lehoučké kamery pro milovníky outdoorových sportů i přístroje, které jsou skutečně extrémně odolné proti nárazu a dalším mechanickým poškozením jsou další zajímavou položkou z pestré nabídky obchodu CHINAVASION.COM. A to jsme se pozastavili jen u zlomku z celkové nabídky tohoto oblíbeného obchodu.

Kamera garmin na CHINAVASION.COM

 

 

Zobrazit více článků

Tobor blog

Sdílejte článek

O článku