XBOX LIVE

XBOX LIVE

Jaké členství zvolíme?

Při nákupu konzole XBOX získáte na nějakou dobu přístup k Xbox Live a máte tak jedinečnou možnost si výhody vyzkoušet. Prostřednictvím dárkové karty Xbox s digitálním kódem získáte hry a zábavu pro konzoli Xbox One, Xbox 360 a pro Windows Phone 8. Díky opravdu nízké ceně je to výborný dárek, odměna pro potomka nebo poslouží jako alternativa místo platební karty. Tato karta se nabízí v různých provedeních, které se odlišují dobou hraní a proto také cenou. Rozhodnete-li se pro takzvané „zlaté členství“, získáte s jeho zakoupením a pořízením herního účtu zdarma jako bonus ty nejnovější hry pro více hráčů (multiplayer) a současně i exkluzivní slevy ve výši 50 až 75 % z ceny her ve virtuálním obchodě Xbox Store. K tomu ještě spoustu dalších výhod, stát se tedy členem je rozhodně pro skutečného hráče tím nejlepším řešením. Můžete si pořídit tříměsíční zlaté členství služby Xbox Live, pokud víte, že vás hraní jen tak neomrzí, raději ale sáhněte rovnou po ročním zlatém členství služby XboxLive.

image0

Co je tak zajímavého na online hraní?

Pokud se chcete spojit s hráči z celého světa a prožít napínavé momenty ve hře podle vlastní volby, je spojení online nutností. Dočkáte se úplně jiného herního zážitku než při samostatném hraní s naskriptovanými postavami, to je jasné. Ať se jedná o kooperaci se svým týmem nebo boj se soupeři (PvP hraní), Xbox Live Gold nabízí více než 300 000 herních serverů z celého světa. Technologie Smart Match se postará o to, abyste hráli s hráči přibližně odpovídající úrovně. Ta totiž dokáže hráče rozdělit podle věku, skillů a reputace tak, abyste na své soupeře stačili a současně se nestali zbytečnou noční můrou nešťastných začátečníků. Postup hrou je potom příjemný a na odpovídající obtížnosti.

Jeden účet postačí

Máte-li Xbox 360 a Xbox One, můžete svůj účet zcela automaticky přenášet. To se týká i achievmentů, gamertagu, skóre a dalších dat. Dostanete tedy dvakrát tolik zábavy a her s jediným účtem! K vyzkoušení se nabízí pro členy i spousta zajímavých demoverzí, které vám umožní si hru vyzkoušet dříve, než se ji rozhodnete pořídit.

Podívat se, jak hrají ostatní

Ačkoli ne každého zajímá sledovat, jak dovedou hrát jiní hráči, je rozhodně nabídkou, která stojí za pozornost i funkce Twitch. Lze sledovat například reálný záznam hry, o které si nejste jisti, zda si ji pořídíte. Navíc díky funkci Game DVR a aplikaci Upload Studio si můžete dokonce nahrát záznam svého hraní a prohlédnou si, jak vám to šlo nebo kde jste třeba šlápli vedle.

image1

Snadná dostupnost nových i starších her

Prostřednictvím obchodu Xbox Store si můžete snadno v pohodlí domova stáhnout rozšíření hry (DLC) nebo i celou hru. A protože jako členové budete mít výrazné exkluzivní slevy, rozhodně se to vyplatí. Spoustu her dostanete k dispozici jako členové zcela zdarma. Hry vám samozřejmě zůstávají i potom, kdy členství vyprší (pokud byste se tedy rozhodli ho neprodloužit). Kdykoli si je můžete odinstalovat a když se k nim budete chtít vrátit, jednoduše je opět nainstalujete zpátky.

Nezačnou bez vás

S touto službou nemusíte číhat, kdy se sejde dostatečný počet hráčů, abyste se stačili včas zařadit do hry. Můžete zatím hrát něco jiného nebo sledovat třeba film, jakmile se objeví vhodní spoluhráči, dozvíte se to a hned můžete vstoupit do virtuálního světa.

image2

Zobrazit více článků

Tobor blog

Sdílejte článek

O článku