Telefony, hračky a hobby na GeekBuying.com

Telefony, hračky a hobby na GeekBuying.com

Telefon tady i tam, kam se podíváš

Telefony iPhone jsou celosvětově velmi oblíbené a ve zdejší nabídce jsou zastoupeny všemi typy. Pro uživatele je navíc přínosem, že pro své telefony si na GEEKBUYING.COM mohou za rozumné ceny pořídit i doplňky v podobě ochranných obalů, bluetooth sluchátek, externě připojitelných rozšíření a také snad úplně všechny náhradní díly. To samé platí o telefonech Samsung, jejichž řada Galaxy je jedním z nejžádanějších modelů chytrého telefonu vůbec. O nabíječkách a náhradních bateriích platí to samé, ceny opět člověka až zaskočí, no nekupte to...

Hračky a hobby

GEEKBUYING.COM nabízí všechno možné pro děti a hravé rodiče. Od nejjednodušších hraček, které jsou určeny předškolákům a kde najdeme skládačky, jednoduché stavebnice i panenky a autíčka jsou zde zastoupeny ve velké míře hračky technického zaměření, od miniaturních modelů a všech možných strojů na dálkové ovládání po společenské hry, kostýmy, masky a deskové i karetní hry. Nechybí akční figurky ani plyšáci, žertovné předměty i skutečně technicky dokonalé variabilní stavebnice pro ty odrostlejší. Kde končí kategorie hraček a začíná sektor s označením "hobby" lze jen těžko definovat, i velcí si totiž rádi hrají, jen to skrývají pod jiné označení. Velký výběr je i mezi hračkami, které místo baterií mají solární zdroj energie.

image0

Tablety a notebooky

Právě tablety díky malým rozměrům a mobilitě dosáhly velké obliby, displej je větší a tím pádem poskytuje mnohem vyšší uživatelský komfort než chytré telefony, přitom poslouží i k telefonování, fotografování či nahrávání videa stejně dobře jako k surfování po internetu, zvládnou i spoustu kancelářské práce. Takže široká paleta tabletů za příjemné ceny si své kupce jistě najde, stejně jako laptopy, notebooky a další vyspělá počítačová technika. Ke všem zařízením si pochopitelně můžete vybrat i snadno připojitelné periferie a doplňky, také náhradní díly jsou zastoupeny v širokém rozsahu. Vyberete si i z nepřeberné nabídky stolních počítačů včetně tiskáren, kabeláže, skenerů, routerů a vůbec všeho, co vám přijde na mysl.

Něco pro svůj vůz

Rozšířit výbavu svého auta je vhodné především pro ty, kteří za volantem stráví hodně času. Pestrá paleta přehrávačů, které si poradí se všemi známými formáty, GPS navigace v kombinaci s dalšími zařízeními nebo v samostatném provedení, záznamové kamery i adaptéry pro jakékoli zařízení. V nabídce je i mnoho typů alarmů a zabezpečovacích zařízení, osvětlení, nářadí a doplňky pro ty, kteří se svědomitě věnují tuningu svého vozu. Pokud nemáte v oblibě handsfree, můžete použít třeba šikovný držák telefonu na volant, pro "dálkové jezdce" je zajímavým doplňkem zařízení proti spánku za volantem, spolucestující (a především děti) zabavíte monitory s DVD přehrávačem, s vhodným vybavením zvládnete provést i diagnostiku svého vozu. Jednoduše řečeno, všechno pro své auto najdete na GEEKBUYING.COM!

image1

Zobrazit více článků