Hlavolamy a puzzle na LighTake.com

Hlavolamy a puzzle na LighTake.com

Hlavolamy a puzzle

Mnoho hlavolamů od těch nejjednodušších až po komplikované vychytávky, nad kterými nějakou dobu strávíte stejně jako kostky i jiné geometrické tvary, u kterých se přesunují barevné kostičky podobným způsobem, jako tomu bylo na legendární Rubikově kostce. To je dobrý a vtipný dárek, výběr na LIGHTAKE.COM je skutečně neskutečně rozsáhlý. Hlavolamy nové generace spolu s elektronickými i mechanickými hrátkami nás donutí tříbit si mysl a používat logiku. Najdete tu pro oblíbené kostky (nazývané nejčastěji všeobecným označením "Magic Cube") i variabilní díly a náhradní součástky: Ty se hodí v případě, že to děti zkusí silou nebo dospělému prostě rupnou nervy... Nechybí ani joja, kouzelnické sady na magické triky a další zajímavé předměty, nad kterými můžeme trávit volný čas.

image0

Psi a kočky, kanárci, rybičky...

Bohatý výběr potřeb pro naše domácí mazlíčky nenechá žádného chovatele v klidu. Pro psy si může vybrat z hraček, obojků, postrojů i pelíšků, samozřejmě tady najdete i bezpečnostní obojky do šera s LED diodami, oblečky pro ty choulostivé i spoustu pamlsků a odměn. Kočky můžete zabydlet v krásném pelíšku, na transport si vyberete košík s odklopnou horní částí nebo transportní přepravku, nechybí škrabadla i měkké hračky. Jsou tu i misky a obojky, pokud vaše kočka zvládá chodit na vodítku. Akvaristé si pořídí dekorace, vzduchovací motorky i parádní pozadí, osvětlení akvária s filtrem proti růstu řas, mechanické filtry i drobné pomůcky na údržbu malého podmořského světa. Kelce a voliéry včetně napáječek a krmítek, závěsné i napevno instalované budky pro opečence a spousta dalších šikovných chovatelských pomůcek.

Hra a současně vzdělávání

Takzvané edukační hračky rozvíjejí v dětech obratnost a současně je mnoho důležitého naučí nenásilnou, příjemnou formou. Ano, formou hry, při níž současně získávají nové znalosti a vědomosti. Skládačky, vybarvování a modelování, to vše v dětech rozvíjí cit, fantazii i zručnost, proto jsou právě hračky výchovného typu velmi žádány. Pro ty nejmenší je to jednoduchá stavebnice z dřevěných kostek nebo navlékání korálků, ti větší slepují a sestavují modely nebo funkční stroje, zkoušení formou hry vařit, zařizovat domácnost nebo se učí základy hry na hudební nástroje. Panenky a vybavení pro ně, to by vydalo na několik stránek, stejně jako auta, tanky a vrtulníky na dálkové ovládání. A ti, kteří propadli kouzlu virtuálních světů u obrazovky, si vyberou ze spousty skvělých her na PC, tablety, konzole i chytré telefony.

image1

S náhradními díly hodně ušetříme

Spousta věcí se dá spravit, jen mít vhodné nářadí a potřebné díly. To je jedna z výhod obchodu LIGHTAKE.COM, přináší totiž nepřeberný výběr náhradních dílů na všechny možné domácí spotřebiče i přístroje a zařízení. S trochou zručnosti tedy není potřeba věci hned vyhazovat a kupovat nové, můžete vyměnit pokažený díl a obnovit tak plnou funkčnost. Náhradní díly a doplňky najdete nejen v oblasti elektroniky, i mechanické přístroje můžete bez problémů s vhodnými náhradními díly opravit. Příslušenství ve formě baterií, akumulátorů, nabíječek a kabelů pro každý myslitelný přístroj si tady díky nastavitelnému filtru vyberete během chvilky.

Zobrazit více článků