Tablety a telefony na Merimobiles.com

Tablety a telefony na Merimobiles.com

Dojem na první pohled

Vzhled stránek na mě působil tak nějak nedotaženě, jako by si grafik v polovině někam odskočil a už na rozdělanou práci zapomněl. Když ale pochopíte jednoduchý princip vyhledávání kategorií i jednotlivých výrobků, orientujete se snadno. Prostě se stránky od ostatních čínských e-shopů docela odlišují, možná v tom byl skryt i určitý záměr. Ceny jsou, jak je u asijských internetových obchodů zvykem, velmi nízké a lákavé, zboží je pěkně vyfocené, obrázek jde zvětšit a kromě barevných variant a pohledů z několika stran tady najdete i pečlivý popis, ze kterého se o výrobku dozvíte skutečně vše potřebné. Kromě oblíbené angličtiny lze zvolit němčinu, bulharštinu, francouzštinu, holandštinu, italštinu, portugalštinu, řečtinu, italštinu nebo španělštinu. Je vidět, že MERIMOBILES.COM skutečně chtějí oslovit celý svět.

Jak si stojí mobily?

Chytré telefony, které tvoří základ nabídky, zaujmou elegantním designem, širokou nabídkou a samozřejmě i pro někoho až neuvěřitelnou cenou. Najdeme tu kompletní produkci známých výrobců, jako je například Xiaomi, Huawei, Lenovo, ZTE/Nubia, Samsung, Elephone, Jiayu, Doogee a Iocean, k tomu ještě spoustu výrobků světových i pro Evropany méně známých hraček. Popis telefonu a toho, co všechno umí, to je něco, co si zaslouží velkou pochvalu, takhle zpracovanou nabídku jako MERIMOBILES.COM má jen málokterý u asijských obchodů.

image0

Tablety pro každého

I tablety lákají nízkou cenou a pestrým výběrem, od těch obyčejných po skutečně sofistikované přístroje, které se vyrovnají mnoha moderním notebookům i stolním počítačům. Zastoupeny jsou výrobky firem Pipo, Onda, Ramos, Hyundai, Telcast, Xiaomi i mnoho dalších. Najdete tu tablety, které jsou určené k surfování na internetu, ke hraní her, ke sledování videí a filmů, tablety pro práci s kancelářskými aplikacemi či třeba Voyo a Vido. K dispozici jsou všechny používané operační systémy a výběr může probíhat podle nejrůznějších parametrů, například podle velikosti a provedení displeje, podle použitého procesoru nebo i podle barvy.

Příslušenství ke všemu

K tabletům i telefonům si můžete vybrat z přebohaté nabídky obalů, výměnných krytů, sluchátek, paměťových karet, klávesnic, USB disků, kabelů a dalšího příslušenství, i tady jsou ceny velmi zajímavé, najdete také slušný výběr náhradních dílů na každý mobil a tablet, který vám vytane na mysli. Zajímavá je i malá sada na opravy tabletů, kde najdete nejnutnější náčiní pro šetrné rozebrání i práci uvnitř přístroje. Specializace na tyto výrobky je u MERIMOBILES.COM vidět na první pohled, ani ostatní nabídku by ale člověk neměl zbytečně minout, za prohlédnutí rozhodně stojí, možná právě tady najdete něco, o čem už dlouho uvažujete.

Z další nabídky

Velká je nabídka osvětlovacích těles, žárovek i celých osvětlovacích kompletů, nejčastěji jsou zdrojem světla LED diody. Najdete tu i oblíbené osvětlovací pásky, zdroje pro osvětlení, speciální osvětlení do vlhkých místností nebo světla se solárním zdrojem energie. Nechybí TV přijímače, které postačí zastrčit do konektoru USB a spousta další drobné spotřební elektroniky.

 

Zobrazit více článků