Svítilny, hlavolamy a další zajímavé zboží na WallBuys.com

Svítilny, hlavolamy a další zajímavé zboží na WallBuys.com

Hlavolamy a kostky v neotřelém provedení

Kdysi tak populární Rubikova kostka samozřejmě není jediným a základním vzorem. Kromě kostek lze v nabídce najít i spoustu dalších tvarů, od pyramid a koulí přes ploché skládačky, podlouhlé i těžko slovy popsatelné tvary mají různé barvy a jsou vyrobeny z nejrůznějších materiálů. Tyhle "hračičky" dají člověku občas i pěkně zabrat, zejména v případě, že na princip chcete přijít sami a nespoléháte se na návody a rady, které jinak pochopitelně na internetu jsou snadno přístupné. Ale přijít na to sami, v tom je ten pravý smysl a výzva! Takový hlavolam je navíc i senzační dárek pro malé i velké. Vybrat si lze z různých kategorií obtížnosti i celkového provedení.

image0

Posvítit si v pravou chvíli

Příruční baterka nebo lampička může vyřešit spoustu jinak nepříjemných a komplikovaných situací. Něco zapadlo pod skříň, pod postel nebo je zapotřebí utáhnou rafinovaně ukrytý šroubek, zapojit kabely či najít nevhodně umístěný vypínač? Žádný problém, pokud máte vhodný světelný zdroj po ruce. Lampičky s akumulátorem je možné dobíjet, jiné prostě "nakrmíte" monočlánkem nebo knoflíkovou baterií a hned vidíme, kam je potřeba. Lampy s pružným nástavcem umožní posvítit i do prakticky jinak nepřístupných míst.

Hledáme podle názvu, typu, určení nebo třeba podle barvy

Zajímavým způsobem je vyřešen vyhledávač, vyžadující aspoň základní znalosti angličtiny. Pro nalezení požadovaného zboží totiž lze použít různé postupy. Zadat název konkrétního zboží je pochopitelně nejsnadnější, budeme-li ale specifikovat i velikost nebo barvu, výběr bude mnohem rychlejší a přesnější. Ale stránky obchodu WALLBUYS.COM jsou plné lákavých vyobrazení zboží, takže člověku to někdy prostě nedá a jen tak se probírá širokou nabídkou. Pokud moc nespěcháte a necháte se vést intuicí, je to zajímavý výlet do virtuálního skladu, kde se podle libosti přehrabujete do té doby, než máte v košíku vše, co potřebujete a co vás zaujalo.

Keramické nože a další náčiní

Keramické nože jsou úžasně ostré, mají velkou trvanlivost a kdo s nimi začal pracovat, ke klasickým kovovým se jen málokdy vrací. Výběr keramických nožů je na WALLBUY.COM skutečně rozmanitý, profesionál i kuchař - amatér si vyberou bez nejmenšího problému. Různé velikosti a tvar i provedení ostří i rukojeti spolu se specializovanými i univerzálními sadami umožní zpracovat maso, ryby, drůbež i pečivo velmi snadno, čistě a dokonale.

Klíčenka a současně lampička

Šikovná a elegantní klíčenka, která je současně dostatečným zdrojem světla se hodí každou chvíli. Některé klíčenky jsou opatřeny i akustickou signalizací a reagují na hlas majitele, takže odpadá zdlouhavé hledání, jiné si energii obstarají samy díky zabudovanému solárnímu panelu miniaturních rozměrů. Nechybějí zde ani klíčenky s mp3 přehrávačem či radiopřijímačem.

image1

Platba podle výběru zákazníka

K zaplacení lze použít populární PayPay (o vytvoření účtu a práci se službou PayPal zde najdete i samostatný článek), případně platební kartu Visa nebo Mastercard, které mají ve světě ten nejlepší zvuk, jde to i s kartami Discove a Amex.

Zobrazit více článků