Svatební šaty na WeddingDressTrend.com

Svatební šaty na WeddingDressTrend.com

Když znějí svatební zvony

Svatební čas je slavnostní a nevěsta chce být pochopitelně tou nejkrásnější. K tomu jí mohou ve značné míře dopomoci i vhodně zvolené šaty z nabídky obchodu WEDDINGDRESSTREND.COM. Oblíbeným vzorem je tradiční silueta "A", která se hodí pro každou postavu. Oblíbené jsou i šaty v plesovém stylu a pro mladá děvčata i typ "princezna", v nabídce ale nechybějí ani šaty pro nevěsty, které jsou trochu při těle nebo chtějí decentně skrýt určitou nedokonalost postavy. Velmi důležitá je i volba barvy, dávno není nepsaným pravidlem, že nevěsta bude jen a pouze v bílém, světle modré nebo jemně růžové svatební šaty jsou velice efektní, stejně jako ty se žlutým nebo fialovým nádechem. Mnohé ženy volí svatební šaty dokonce v sytých pastelových barvách, když si prohlédnete fotografie, jistě uznáte, že jim to sluší.

image0

Podle čeho je možné vybírat?

Kromě již zmíněné siluety se při výběru svatebních (ale i jakýchkoli jiných šatů) lze řídit i dalšími důležitými faktory. Například velikost a tvar dekoltu je vhodné volit podle typu postavy, něco jiného si může dovolit štědře obdařená slečna, jinak bude vybírat ta, která zase nenosí s sebou nějaký ten kilogram navíc a nemusí bujné vnady při sportování a dalších činnostech pevně spoutávat. Také to, zda šaty drží na ramínkách, na jednom ramínku nebo jsou zcela bez ramínek, je vhodné správně vybrat. Co se materiálu týče, samozřejmě je výběr ze sortimentu WEDDINDRESSTREND.COM obrovský, mezi nejoblíbenější rozhodně patří tyl, šifón, satén, hedvábí, organtýn a taft. Šaty mohou být jednoduché a třeba i poměrně krátké, některá ale dá ve sváteční den přednost nařaseným šatům až na zem s dlouhou vlečkou.

Závoje, čelenky a stuhy

Ozdobou nevěsty může být vkusná čelenka, závoj nebo jemný nadýchaný klobouček stejně jako stuha nebo korálková ozdoba ve vlasech, to vše a spoustu dalších dekorativních prvků lze najít v nabídce obchodu WEDDINGDRESSTREND.COM. Přehozy přes ramena působí velice efektně a lze je později využít i v kombinaci se společenskými šaty při návštěvách plesů, párty, koncertů klasické hudby či návštěvě divadla. Mnohé svatební šaty jsou doplněny ozdobnými aplikacemi z korálků nebo drobných perliček, perly vůbec podtrhují slavnostní ráz dne a dodají vzhledu nevěsty tu poslední pověstnou třešničku na dort.

Pohodlné a nenápadné

Ke svatebním šatům pochopitelně patří i vhodné spodní prádlo. Mělo by být nenápadné a pohodlné, odpovídat barvou pleti a nepůsobit rušivě. Stačí zalistovat virtuálním katalogem a objednat tu správnou velikost.

Dlouhé i krátké, vždy elegantní

Prodloužení vlasů pro slavnostní příležitost je jednoduché a snadné. Stačí si z nabídky WEDDINGDRESSTREND.COM vybrat ten správný typ, barvu a materiál. Příčesy a prodloužení se vyrábějí z pravých vlasů nebo jsou syntetické, každé mají své klady i nějaký ten problém, vždy ale dokonale změní vzhled nositelky a na údržbu je to s nimi mnohem jednodušší, než se skutečnými dlouhými vlasy.

image1

Možnosti platby

Zákazník má možnost výběru z několika celosvětově oblíbených platebních metod. U nás je asi nejoblíbenější služba PayPal, která už má dlouhou tradici a stále přibývá počet těch, kteří služby PayPalu využívají. Pro platbu poslouží i kreditní nebo debetní karty, platit lze také bezhotovostním převodem nebo pomocí Western Union, případně může zákazník využít služeb MoneyGram.

Zobrazit více článků