Blu-ray filmy a hudba na YesAsia.com

Blu-ray filmy a hudba na YesAsia.com

Rozmanité možnosti výběru zboží

Zákazník může kromě klasické nejpoužívanější volby postupem v kategoriích zboží využít samozřejmě také zadání požadovaného výrobku, oblíbeného výrobce či vybírat ze zboží japonského, korejského, čínského, amerických i evropských produktů nebo zboží z dalších asijských zemí. U telefonů a tabletů lze vyhledávat i podle požadovaného operačního systému, rozměrů, ceny či dostupnosti náhradních dílů a doplňků.

Zábava i zařízení všech kategorií

Dostupný je velmi široký sortiment DVD nosičů s nejrůznější tématikou, najdete zde klasické i zcela nové filmy, hudební klipy i koncerty, výuková DVD, nescházejí pohádky, grotesky, westerny, komedie, horrory ani sci-fi a fantasy žánr. Pro dokonalou reprodukci si vyberete z DVD i BluRay přehrávačů, domácích kin, televizorů i projektorů všech myslitelných velikostí i typů, zastoupeny jsou i audiosystémy a kabely, propojky i redukce všech možných typů. Hráči si vyberou podle svého vkusu hry pro stolní počítače, tablety, konzole i mobilní telefony odpovídající hry za neskutečné ceny, při výběru knih (včetně elektronických) a komiksů je třeba dbát na to, že jsou v nabídce pouze japonské a čínské tituly, takže pokud čtenáři nestačí prohlížení obrázků, knihy si vybere asi jinde, neovládá -li jeden z uvedených jazyků.

image0

Drobná elektronika z Číny je levná, kvalitní a stále žádanější

Především se jedná o mobilní telefony, ať už zatoužíte po dotykovém smartphonu s duálními sim kartami nebo klasickém tlačítkovém modelu, z nabídky si jistě bez problémů vyberete. K telefonům lze rovnou objednat i příslušenství, rozšíření a praktické doplňky, které většinou najdete v doporučení pod popisem a fotografií výrobku. To je velice praktické, není totiž třeba pracně zjišťovat, zda se obal na telefon hodí, zda půjdou připojit sluchátka nebo bluetooth headset, jestli odpovídá rozměr ochranné fólie nebo kterou baterii si pořídit jako záložní. Všechno krásně u sebe a s tím, že se k sobě uvedené výrobky opravdu hodí. Sortiment náhradních dílů pro telefony je nepřeberný, seženete každý díl a navíc za cenu, za jakou vám ve specializovaném servisu do telefonu ani nepodívají.

Hračky pro každou generaci

Obrovský výběr hraček začíná plyšáky nebo gumovými pískacími figurkami a zvířátky, pro ty větší jsou tu stavebnice, skládačky a hlavolamy (u nichž najdete i doporučenou věkovou kategorii), pro děvčata panenky a všechno, po čem taková panenka může toužit, oblečky, domečky, mazlíčky i šminky. Pro kluky jsou tu hlavně oblíbené technické hračky, modely na dálkové ovládání i ty, které je třeba napřed sestavit a natřít, sportovní potřeby pro děti, mládež i dospělé jsou další velmi žádanou a populární kategorií.

Hudba pro každou příležitost a každý vkus

Z nabídky hudebních audionosičů jsou zastoupena pochopitelně hlavně "cédéčka" s moderní, taneční, klasickou, rockovou, jazzovou i lidovou hudbou. Velmi žádaná je i hudba z filmů a muzikálů, elektronická hudba i meditační melodie samozřejmě také nescházejí. A hudební CD je i skvělý dárek, nemyslíte?

image1

 

Zobrazit více článků

Tobor blog

Sdílejte článek

O článku