Svatba, móda, sport i elektro na LightInTheBox.com

Svatba, móda, sport i elektro na LightInTheBox.com

Dámské oblečení

V kategorii dámského oblečení musí být pochopitelně velký výběr. Ženy i děvčata se chtějí líbit a jsou to náročné zákaznice. Ovšem nabídla LIGHTINTHE BOX je spolehlivě uspokojí všechny, je neuvěřitelně obsáhlá. Požadované šaty si mohou ženy vybírat podle mnoha různých kritérií, například podle délky, stačí ve vyhledávači zadat, zda chtějí dráždivé mini, model nad kolena, ke kolenům, midi pod kolena nebo maxišaty. Nabídka obsahuje i asymetrické modely. Výběr lze upřesnit kupříkladu požadovaným tvarem a řešením výstřihu, výběr podle ročního období nebo jiných parametrů je také možný. Každá tu najde pro sebe to pravé. Kategorie s nabídkou kalhot, kostýmů sukní jsou stejně obsáhlé jako nabídka plavek, svetrů, slavnostních rób či teplákových souprav. Tady se oblékne žena každého věku i tvarů pro jakoukoli příležitost.

Pánské oblečení

Ani pánům není jedno, v čem budou chodit do společnosti, sportovat nebo doma odpočívat. Výběr od spodního prádla až po formální obleky, košile vesty saka i šortky jsou nabízeny tak, abyste pomocí filtru snadno zadali své požadavky a našli to, co potřebujete. Nebo můžete stránkami jen tak nazdařbůh zalistovat a nechat se inspirovat vyobrazenými modely. Nechybí pochopitelně ani obuv pro každou příležitost či různé doplňky, bez nichž by celkový dojem nebyl kompletní.

Svatby a společenské akce

Pro slavnostní příležitost je třeba si dát na oblečení záležet, moderní i klasické modely spolu s nabídkou v retro stylu umožní každému vypadat tak, jak si přeje. Najdete tu i tak potřebné věci, jako jsou květinové koše, kniha hostů, ozdobné stojánky a svíčky, větší i menší svatební dary či vše potřebné na slavnostní (ale i smuteční) výzdobu.,

image0

Dům a zahrada

Pro svůj dům či byt si můžete vybrat z pestré nabídky svítidel, vodovodních baterií, dekoračních předmětů, obrazů a soch. Také závěsy, záclony a vše co k jejich instalaci patří, jsou zde bohatě zastoupeny. Doplňky domácnosti vyberete i do obývacího pokoje, dětského pokoje, ložnice či do koupelny a na WC. Pro své domácí mazlíčky zvolíte to, co jim bude vyhovovat a uspokojíte jistě každého psa, kočku, akvarijní rybky stejně jako papoušky či andulky, i teraristé si přijdou na své.

Telefony a elektronika

Můžete zvolit vhodný telefon či tablet pro sebe nebo někoho z rodinných příslušníků, výběr je neskutečně obsáhlý. Z nabídky lze také vybavit dům, byt či rekreační objekt zabezpečovacím systémem, pořídit si kvalitní audiotechniku a videotechniku do domácnosti či do auta. Nechybí fotoaparáty a kamery, pro kutily náčiní i měřicí přístroje.

Sport a hobby

Pro své oblíbené koníčky nebo pro své blízké, kteří propadli nějakému hobby, vyberete to pravé. Cyklisté, rybáři, potápěči, myslivci stejně jako příznivci míčových sportů či adrenalinoví kaskadéři, pro všechny je připraveno spousta zboží ve skvělé kvalitě a za více než příjemné ceny.

image1

Šperky a hodinky

Hodinky na parádu, hodinky mechanické i digitální, chytré hodinky s tolika funkcemi, že je ani nespočítáte. Je to málo? Připočtěte hodinky vodotěsné, nárazuvzdorné, dětské nebo vojenské. Nabídka šperků je velmi obsáhlá, pro muže i pro ženy a v nejrůznějším stylu. Takovým dárkem jistě nikoho nerozzlobíte!

Obuv a tašky

Nabídka obuvi pro každou příležitost, na pláž i na ples, do lesa či k provozování sportovních a outdoorových aktivit je zastoupena přečetnými položkami. Tašky, aktovky, kufříky kosmetické i ty pro manažery, peněženky i batohy v nejrůznějším provedení jsou samozřejmě také k dispozici v mnoha variantách.

image2

Zobrazit více článků