Elektronika a příslušenství na DealsMachine.com

Elektronika a příslušenství na DealsMachine.com

Elektronika, komunikace

Bez elektroniky si dnes život asi těžko dokážeme představit, ani si vlastně neuvědomujeme, že ji používáme téměř neustále. Vybrat si mobilní telefon podle svých představ není v tomto obchodě žádný problém, stejně jako další doplňky a potřebné ochranné kryty, sluchátka, akumulátory či nabíječky pro ten smartphon, který už máme. Také počítače, notebooky, laptopy a externí zařízení jsou tady pěkně jeden vedle druhého, jen si zvolit požadovaný typ. Výběr klávesnic, počítačových myší, skenerů, tiskáren externích disků či monitorů a jednotlivých komponentů také nechybí.

image0

Na kolech s motorem i bez něj

Motoristé i ti, kteří své dopravné prostředky pohánějí vlastní silou, zde najdou audiotechniku, GPS navigace stejně jako alarmy nebo tažná lana a adaptéry nejrozličnějších typů pro připojení jakéhokoli spotřebiče. Velký výběr je i mezi kapotážemi na motocykly, autodoplňky i praktickými gadgety pro cyklisty. Vybavení na silnici i do terénu, pro rekreační či služební jízdy stejně jako pro závody a soutěže.

S dokonalým zvukem

Sluchátka pro každého a do libovolných podmínek si můžete vybrat s rozsáhlého sortimentu. Malé pecky do uší pro větší mobilitu a procházky venku či outdoorové aktivity, velká sluchátka s koženými náušníky k domácímu poslech v nejvyšší kvalitě, náruživí hráči počítačových her tu najdou i headsety od zcela obyčejných až po absolutní špičku. To vše samozřejmě ve variantě s připojovacím kabelem i v bezdrátovém provedení.

Stačí pohled na ciferník či displej

Hodinky už dávno neslouží jen k tomu, abychom věděli, kolik je a zda všechno stíháme nebo co jsme už propásli, kromě dekorativního účelu nabízejí často i spoustu praktických funkcí. Kromě běžných klasických modelů pro ženy, muže i děti si můžeme vybrat ze speciálních modelů podle vlastní potřeby. Ať už to budou nárazům a prachu odolávající hodinky pro sportovce, hodinky pro potápěče, odolávající vlhkosti a vysokému tlaku nebo kapesní „cibule“ v retro stylu.

hodinky pro sportovce

Budiž světlo

Osvětlovací tělesa a příruční zdroje světla potřebujeme každou chvíli. Můžeme si v nabídce DEALSMACHINE snadno vybrat z tradičních osvětlovacích prvků, ať už půjde o lustr, světlo na chodbu nebo do koupelny, případně v souladu s moderními trendy sáhneme po úsporných a dlouhou životností se vyznačujících LED světlech. Příruční baterku, závěsné osvětlení bez potřeby zásuvky na táboření, rybaření či další aktivity, případně záložní zdroj světla pro případ výpadku elektrické energie, to vše tu najdete v přebohaté nabídce.

Kdo si hraje, nezlobí

Jasně, děti si rády hrají, ovšem mnohý táta se rád přidá a užije si s dokonalými hračkami, jakými jsou například vysílačkou ovládané modely. Pro ty menší se tu najde spousta skládaček, stavebnic, děvčátkům budou oči přecházet z výběru panenek, kočárků a pokojíčků pro panenky. Akční figurky známých i úplně nových hrdinů, hlavolamy, kouzelnické vybavení i s příručkou, najdete tu skvělé dárky pro každou příležitost!

image2

I pro naše mazlíčky

Máte doma psa, kočku, kanárka nebo třeba rybičky, krokodýla, křečka? Žádný problém, pro všechny druhy domácích mazlíčků i hlídačů se zde najde spousta věcí, které jim zpříjemní život. A na své kamarády ze zvířecí říše, na ty přece zapomenout nemůžeme, ne?

Zobrazit více článků