Stylové oblečení pro ženy i muže na Asos.com

Stylové oblečení pro ženy i muže na Asos.com

Co všechno v nabídce najdete?

Tento obchod se specializuje zejména na dámskou a pánskou módu včetně doplňků a kosmetiky, v mnoha sekcích lze pod označením "Outlet" zakoupit i vybrané značkové zboží se slevami, dosahujícími až 70 % z ceny! Velmi přehledně jsou uspořádány jednotlivé kategorie, u každého modelu je důkladný popisek i fotografie na živé osobě. To je pro výběr velmi důležité, oblečení na ramínku vypadá jinak, než nakonec v reálu.

Jak se u ASOS.COM platí

Obchod je připraven akceptovat všechny typy platebních a debetních karet (Maestro, Visa, Visa Electron i American Express), platit můžete také přes populární PayPal. Pokud vám staří dodání zboží do 12 dnů, je to zdarma. V případě, že jste trochu zaspali (například s dárkem), je tu i možnost expresního doručení za 6 až 14€ (tedy přibližně 150 až 350 Kč podle aktuálního kurzu). Nejoblíbenější formou úhrady určitě zůstává spolehlivý PayPal.

Nahlédnutí do nabídky pro dámy

Z produktů s vlastní značkou Asos si lze vybrat velice snadno, jedná se o kvalitní zboží s moderním střihem a z prvotřídního materiálu. Kalhotové kostýmy stejně jako džíny i oblečení do společnosti či plavky, nabídka je velmi obsáhlá a doplňuje ji i bohatý výběr kabelek, tašek, kufříků, pásků a také pestrá nabídka šperků.Ty jsou k dispozici jednotlivě i v kompletech, kde ve stejném stylu najdete například prsten, náhrdelník náramek i kotníkový řetízek. Vybrat si lze i stylové hodinky.Vyjmenovat další značkové výrobce by bylo zdlouhavé, raději nahlédněte přímo do nabídky na internetu, ASOS.COM najdete snadno a při abecedním řazení světových výrobců se vám bude vyhledávat opravdu snadno. Nechybí ani nastavitelný filtr pro okamžité vyhledání konkrétního typu výrobků.

image0

Pánové nezůstávají stranou

Také pánské oblečení a módní doplňky jsou na stránkách obchodu bohatě zastoupeny, vybere si i ten, kdo má skutečně vysoké nároky. Tašky a klobouky i čepice pro každou příležitost, batohy, kufříky všech velikostí a provedení, trička, mikiny, svetry, bundy do společnosti i na motorku, sportovní i domácí oblečení. Pro slavnostní příležitost se u ASOS:COM pánové mohou skvěle vyšvihnout, bohatý výběr košil, vázanek, vestiček a sak i kalhot umožní každému, aby si oblékl to, co si vybere, co se mu líbí a vyhovuje mu.

image1

Volba velikosti a dostupnost

Díky přehlednému systému se již při kliknutí na zboží v požadované velikosti dozvíte, zda je k dispozici, v jaké barvě a provedení. Objednávka tedy není žádným tápáním ve tmě, co si objednáte, to vám domů také dorazí. Stránky jsou kromě originálního anglického textu opatřeny i dalšími pět jazykovými mutacemi (německy, francouzsky, italsky, španělsky a rusky), při změně jazyka se změní i přepočet v používané měně. Můžete i nastavit kategorii ceny, kdy se vám zobrazí pouze zboží ve zvoleném rozmezí. I v pánské módě a oděvech je možno vybírat věci s označením ASOS:COM nebo z dalších světových výrobců. Často zde probíhají akce pro zvýhodněné nákupy, je tedy třeba průběžně dění na internetových stránkách sledovat, potom budete dokonale "v obraze" a pořídíte svůj nákup co nejvýhodněji.

Zobrazit více článků