Drony, hodinky a další elektronika na CooliCool.com

Drony, hodinky a další elektronika na CooliCool.com

Snad všechny značky telefonů

Jedním z nejžádanějších a nejkupovanějších druhů zboží na COOLICOOL.COM jsou chytré mobilní telefony, jejichž nabídka překonává vše, co čínské obchody nabízejí. Najdete tu nejen všechny světoznámé značky, zastoupeny jsou i výrobky teprve nedávno založených firem a navíc i velké množství pro nás prakticky neznámých výrobců, Je tedy skutečně z čeho vybírat, což se samozřejmě týká i kompletního příslušenství a náhradních dílů. Všechny operační systémy i designová provedení jsou zde zastoupeny nebývale širokou škálou, každý zákazník si vybere přesně takový model, jaký potřebuje.

Obyčejné i "chytré" hodinky

Klasické hodinky v dámském, pánském i dětském provedení jsou doplněny o velmi populární novinku, kde dochází ke kombinaci hodinek s miniaturním, ale výkonným počítačem. Člověk by nevěřil, co všechno takové hodinky dovedou. Například zobrazí na displeji kontakty, které máte v mobilním telefonu (až do počtu 1000 kontaktů), můžete je použít po připojení i ke komunikaci místo telefonu, po instalaci odpovídající aplikace přijmou zprávu, zobrazí zmeškané hovory, příchozí hovory, zpřístupní seznam čísel, fotografují, natáčejí video, fungují i jako záznamník... a ve výčtu funkcí bychom mohli ještě dlouho pokračovat. Prostě hodinky budoucnosti! Nechybí ani klasické typy hodinek nebo hodinky, řešené jako šperky.

image0

Pro sport a další aktivity

Komplexní nabídka pro sportovce rekreační i aktivní přináší široký záběr především v oblasti elektroniky. Na stránkách COOLICOOL.COM najdete fotoaparáty do vody i mrazu, kamery na kolo nebo na čepici, stativy pro záznam bet nutnosti někoho pověřovat natáčením nebo focením, osvětlení pro chodce, cyklisty i potápěče nebo jeskyňáře, nechybí ale ani tašky a batohy i oblečení pro všechny druhy outdoorových aktivit. K elektronice je k dispozici nepřeberný výběr doplňků a náhradních dílů, vybírat se dá velmi dobře díky přehlednému uspořádání stránek, ve kterých se můžeme pohybovat velmi rychle a najdeme požadovanou kategorii zboží díky jednoduchému, dokonale funkčnímu filtru.

Hračky na ovládání

Moderní hračky jsou technicky neuvěřitelně vyspělé, modely na dálkové ovládání patří mezi ty nejžádanější. Najdete tu hračky, které jsou zmenšeninou skutečných přístrojů i fantastické konstrukce, které vypadají jako z vědeckofantastického filmu. Modely aut, letadel, ponorek, vrtulníků, lodí i kvadrokoptér jsou něco, co si především kluci nenechají ujít. Nechybí ani velký výběr hraček, které současně plní i výchovný účel. Sem patří stavebnice, modely k sestavení nebo třeba hlavolamy. Hračky jsou velmi vítaným dárkem, z obchodu COOLICOOL.COM si určitě vyberete tu pravou.

image1

Vstříc zákazníkům

U tohoto obchodu je vidět maximální snaha vyjít co nejvíce vstříc zákazníkům, kromě oficiálních stránek obchod můžete navštívit a komunikovat s ním i ostatními zákazníky na mnoha dalších místech. Například na populárním Facebooku, Instagramu, VK, Twitteru nebo Google+, najdete je i na Youtube, Pinterestu či firemním Coolicool Blogu. Vstřícnost rozhodně za pochvalu stojí, stejně jako stejně přibývající položky v nabídce zboží.

Zobrazit více článků