Šperky, náhrdelníky a další na Beads.us

Šperky, náhrdelníky a další na Beads.us

Co všechno najdeme na BEADS.COM

V sortimentu obchodu BEADS.US najdeme jednotlivé komponenty i celé hotové šperky, prsteny všech tvarů a velikostí z nejrozličnějších materiálů, náušnice, náramky, řetízky i náhrdelníky pro každou příležitost a v různém stylu, lze vybírat podle země, použitých materiálů či dalších parametrů. Pro ty, kteří si chtějí vytvořit šperky a ozdoby vlastní, jsou k dispozici jednotlivé komponenty (korálky nejrůznějších tvarů a typů), závěsné doplňky a navlékací jehly, háčky a očka, monofilní i pletená vlákna, drátky i struny. Najde se tu i velký výběr částečně připravených polotovarů, z nichž je sestavení efektního a jedinečného šperku dílem okamžiku. Na dárek tu najdete i vhodnou tašku nebo krabičku s potiskem, stejně tak boxy na drahocennosti. Provedení může být například z kůže, se sametovým nebo saténovým potahem, zajímavě působí i dřevěné boxy a šperkovnice s hrubou pytlovinou. Vybere si tady princezna, žena z domácnosti i divoška z pralesa.

Zajímavé prvky pro šperky i bižuterii

Pro výtvarně nadané a pro ty, kteří se nebojí experimentovat je spousta doplňků trochu nezvyklého ražení skutečným rájem, například série "EVIL EYE " (zlé oko) zahrnuje velký výběr skleněných, laminátových, zirkonových, fluorescenčních i ve tmě zářících korálků různých tvarů, které jsou opatřeny motivem oka. V kombinaci s dalšími prvky potom působí tyto doplňky velmi sugestivním dojmem. S tímto motivem si pochopitelně můžete pořídit i hotové šperky. Karabinky, pružná i rozepínací očka, celé závěsy nebo samostatné jemné či silnější řetízky také výrazně ovlivní vzhled celého šperku.

image0

Kouzlo zářivých perel

Některé ženy dávají přednost perlám, v tom případě je můžete potěšit hotovým šperkem či celou sadou, koupit jim sadu, ze které si samy sestaví ten nejúžasnější šperk..nebo si dát práci a vyrobit jim ho vlastnoručně. Perly v nabídce jsou pravé i umělé, často je dokáže odlišit jen skutečný odborník. Umělé pěstování skutečných přírodních perel totiž jede na plné obrátky, doma domorodých lovců s kamenem místo závaží je pochopitelně dávno pryč, to bývá nejvýš tak atrakce pro turisty. Ale bazény s pravými perlami, které rostou celé roky pod dohledem odborníků, to je skutečný realita dnešní doby. A podmanivý lesk sametově zbarvené perly, ten má prostě do sebe cosi aristokratického, přitáhne pohled a vyvolá zvláštní mrazení v zádech. Pery v nabídce jsou čiré, mléčné, různě zabarvené, duhové, prostě jaké vás napadnou a i takové, které by člověku ani na mysl nepřišly. Samozřejmě nechybí ani ty legendární černé, zlatě a stříbrně zabarvené, prostě perel je v sortimentu BEADS.US jako máku.

Šperky zcela nezvyklé

Někomu to možná přijde jako kýč, jiný takové šperky bude považovat za vtipnou recesi, v nabídce prostě nechybějí i takové rarity, jako je náušnice se státní vlajkou nebo se Santa Clausem, sněhulákem, vánočním stromečkem, srdíčkem, ve tvaru psa či kočky, najdou se i Simpsonovi nebo populární fialová kráva Milka. Inu, proti gustu žádný dišputát, jak říkali už naši prarodiče...:-) BEADS.US prostě vyhoví opravdu každému...

image1

Zobrazit více článků

Tobor blog

Sdílejte článek

O článku