Na LovelyWholeSale.com jsou zajímavé šaty i dvoudílné kostými

Na LovelyWholeSale.com jsou zajímavé šaty i dvoudílné kostými

Když vstoupíte poprvé

Při vstupu do virtuálního obchodu LOVELYWHOLESALE.COM nebudete nijak tápat a snadno se díky přehledně uspořádané základní nabídce zorientujete. Zvolíte si řeč, ve které se vám bude nejlépe komunikovat (můžete volit mezi angličtinou, francouzštinou, němčinou, portugalštinou, italštinou, ruštinou a španělštinou. Dokonalé fotografie dávají u šatů a oblečení zákaznicím (i zákazníkům) skvělý obrázek o tom, jak produkt vypadá po oblečení, doplňky jsou vyfotografovány zpravidla samostatně, často i z několika úhlů.

Dámské šaty všech typů a barev

Rozdělení šatů podle barev, podle velikosti, materiálu, délky a typu rukávů, výstřihu i celkového stylu umožňuje velmi snadno vyhledávat v požadované kategorii, čímž se výběr výrazně urychlí a zjednoduší. Jinak by bylo prohlížení spousty zajímavých vzorů a modelů jistě zábavné, ale zabralo by až příliš mnoho času, kterého moderní žena nemívá nazbyt. Výběr z minišatů, maxi- nebo šatů střední délky je skutečně obrovský, volit ty správné lze i podle roční doby nebo dalších specifických parametrů. Šaty v kategorii "Sexy" zdůrazňují vyzývavým způsobem křivky ženského těla a odhalují občas velmi mnoho, krajkové šaty (Lace) nesou sice tak provokativní, ale také nabízejí velmi odvážný pohled. pod označením "Straight Dresses" najdete elegantní šaty do společnosti i na procházky a třeba i na cestu do práce. Pod názvem "Bohemian Dresses" nečekejte české kroje nebo něco podobného, jde spíš o orientální až takzvaný "cikánský" styl, vyznačující se barevností a odvážným střihem.

Dámské šaty na lovelywholesale.com

Další dámské oblečení

Obchod LOVELYWHOLESALE.COM přináší i velmi širokou paletu dvoudílných kostýmů a dalšího oblečení pro běžné nošení. Najdete tu jednotlivé halenky, blůzy, kalhoty i sukně nebo k sobě vhodně zvolené v optimální kombinaci. Dále svetry, pulovry, vesty a kabátky, nechybí ani bohatý sortiment plavek, šortek, županů a kimon. Legíny, kalhotové sukně, tříčtvrteční kalhoty a další produkty jsou stejně jako ostatní nabídka podle různých charakteristik, vyhledávání díky intuitivnímu filtru je skutečně snadné, rozhodně pro mnohé výrazně snadnější než odtrhnout se od nádhery, která tu před vámi defiluje. Topy, trička, sexy i ta plandavá, sportovní úbory a kombinézy, nabídka je opravdu velice bohatá. Nechybí samozřejmě ani velikost "Plus Size" pro ty, které jsou přece jen o něco prostorově výraznější.

Střevíčky na ples i boty na horskou túru

Výběr dámské obuvi je v obchodě LOVELYWHOLESALE.COM dostatečně rozmanitý na to, aby splnil požadavky i těch nejnáročnějších zákaznic. Od sandálů přes boty na vysokých podpatcích či dokonce přímo "špalcích" přes boty kotníčkové, kozačky i sportovní obuv, boty na pláž, do města i na dlouhou štrapáci po venkovských cestách. I tady samozřejmě neschází boty pro pravý opak pohádkové Popelky, tedy velikosti v kategorii "Plus Size".

Střevíce na ples na lovelywholesale.com

Trochu parády navíc

Šperky k moderní ženě rozhodně patří, takže logicky v sortimentu LOVELYWHOLESALE.COM nechybí ani náhrdelníky, náramky, náušnice, prsteny a prstýnky, řetízky s přívěsky i celé sady šperků, které jsou vyrobeny v jednotném stylu a působí mnohem efektněji, než "skládačky" z toho, co se doma v krabici se šperky našlo. Za přijatelné ceny si tady lze pořídit luxusní komplet, který bude skutečně perfektní třešničkou na dortu. Vzhůru za parádou!

Zobrazit více článků