Mobilní telefony na thlphone.com

Mobilní telefony na thlphone.com

Ve zkratce o firmě

Název firmy je v plném znění "Shenzhen Hongjiayuan Communication Technology Co., Ltd.,", takže zkratka THL.COM se lépe pamatuje a spíš zůstane v paměti zákazníka, specialisté na chytré telefony proto přešli na zkrácený název firmy. Cílem je výroba, servis a prodej náhradních dílů i doplňků, prostě vše, co se smartphonů týká. Od září 2012 se tyto telefony prodávají úspěšně po celém světě a díky vynikající kvalitě spolu s nízkou cenou je zájem ze strany spotřebitelů skutečně obrovský. Čínští prodejci si uvědomují širokou nabídku na trhu, proto každý hledá vhodnou cestu k zákazníkovi.

Vlajková loď THL

Jednou z posledních novinek je model, nesoucí stručné označení THL 2015, což znamená rok uvedení na trh, je to telefon, který se kromě jiného vyznačuje jednoduchým, ale spolehlivým autorizačním postupem. Telefon totiž bez souhlasu majitele jiná neotevře a nepoužije, protože je třeba přiložit prst, teprve po načtení papilárních linií (otisku prstu) pozná svého pána a vládce a začne fungovat. Mít prst v sádře, asi bych i musel zavolat z jiného, to ej pravda, ale pro nenechavce a chmatáky tím telefon silně ztrácí na přitažlivosti a hodnotě, takže určitě zajímavé řešení, nemyslíte? Pětipalcový FHD displej, rychlý procesor a elegantní design znamenají dokonalou kombinaci, vytvářející v poslední době asi nejprodávanější telefon firmy THL.COM.

image0

Malý, tenký a velice pohledný

Druhým oblíbeným a záfdaným typem je rozhodně řada THL 5000T, velmi elegantní a výkonný smartphone, který se může pochlubit Octa-jádrem MTK6592M a pětipalcovým diplejem, zaručujícím dokonalou čitelnost i z velkého úhlu. Baterie s kapacitou 5000 Sh vydržáí opravdu dlouho i při častém používání, paměť 8 GB lzer ještě snadno rozšířit přidáním karty. K telefonu zákazník jako bonus obrdží dárek, kterým je kožené pouzdro, ochrana dospleje a pevné ochranné plastové pouzdro. Tyto doplňky si pochopitelně můžete k telefonu i dokoupit, pokud jste si přístroj pořídili dříve a akce ještě neprobíhala. Operační systém je Android 4.4,2, podporován je i e-kompas. Prostě super telefon za přijatelnou cenu!

Ani ostatní modely nezůstávají pozadu

Další řady ze základních třinácti už raději moc důkladně vyjmenovávat nebudu, to by zabralo moc místa, jen se snad zastavím u řady T11 a T12, které představují ve své cenové kategorii skutečně špičku a u modelu W200, jehož zaoblené hrany jsou typickým znakem této řady. Nebude překážet v kapse a ni trhat kabelku, dobře se drží a je velice dobře vybaven. Navíc je nabízen hned v několika oblíbených barevných provedeních, chcete-li změnit design telefonu, stačí vyměnit plastový kryt a z modrého je černý nebo populární růžový.

image1

Nepočítaně dílů a doplňků

K telefonu občas chceme zakoupit další rozšíření, případně potřebujeme náhradní baterii, novou nabíječku nebo ochranné pouzdro či fólii na displej, která spolehlivě chrání proti poškrábání nebo odření. Kožená i plastová flipová pouzdra pro každý prodávaný telefon značky THL i spoustu dalších značek stejně jako samostatný fotoaparát, kabely i externí reproduktory si na stránkách THLPHONE.COM pochopitelně také vyberete podle svého.

Zobrazit více článků