Microsoft Office

Microsoft Office

Pro osobní použití

Pro jednoho uživatele je určena cenově výhodná sada OFFICE 365 PRO JEDNOTLIVCE, kterou je instalovat na PC nebo Mac a jeden tablet iPad nebo tablet Windows, případně Android. V ceně je i prostor o velikosti 1 TB v úložišti OneDrive. To vám umožní ukládat a snadno i sdílet dokumenty, videa, fotografie a další data či soubory takovým způsobem, že je budete mít dostupné kdykoli, kdekoli a na jakémkoli zařízení. Povolení k úpravám souboru můžete udělit kterémukoli jinému uživateli, bez vašeho souhlasu a povolení si ale ani neškrtne. Budete mít rychlý přístup k dokumentům a možnost pracovat v nich i na cestách. V populární komunikační službě Skype získáte 60 minut volání zdarma ve více než 60 zemích světa. Najdete tu pochopitelně textový editor Word, Excel, kreslit můžete ve OneNote, v PowerPointu vytvářet efektní prezentace, nechybí Outlook, vyhledávací aplikaci Access a Publisher pro dynamické vytvoření publikací. Výběr více než postačující pro běžné užívání, nemyslíte?

image0

Office pro domácnost

Tento balík vám umožní podělit až čtyři členy domácnosti. Můžete zvolit mez variantou OFFICE 365 PRO DOMÁCNOSTI nebo rozšířenější OFFICE 2013 PRO DOMÁCNOSTI. Systém můžete nainstalovat na 5 PC nebo Mac strojích, k tomu na 5 tabletech (včetně tabletů iPad, Android nebo Windows) a ještě na 5 telefonech! Přístup k dokumentům bude velmi snadný díky aplikaci Office Mobile pro telefony iPhone, Android i Windows.Úložiště o velikosti 1 TB bude mít každý uživatel své, až po 5 uživatelů. Opět můžete využít hodinové volání každý měsíc se službou Skype, které je bonusem balíku.

Studovat bez kvalitního software dnes už není možné

Pro studenty a vysokoškoláky je určen zvýhodněný balík, který jim umožní pracovat, studovat i surfovat a bavit se díky čtyřletému předplatnému rychle a spolehlivě. Své školní projekty tak zvládnou mnohem snadněji, velkou výhodou je cloudové ukládání ve službě OneDrive. To vše přinášejí OFFICE 365 PRO VYSOKOŠKOLÁKY, instalovatelné na 2 počítačích (PC nebo Mac), tabletech a ještě na 2 telefonech. Volné telefonování na Skype po 60 minut měsíčně přináší i tento balíček. Přístup k aktualizacím je automaticky zajištěn a není omezen. Tato varianta je určena pouze pro studenty, vyučující a zaměstnance středních a vysokých škol.

image1

Pro podnikatele a firmy

Podnikat a nevyužívat počítač, to si asi těžko v dnešní době dokáže představit. Pro vytváření a správu dokumentů i dokonalou a rychlou komunikace poslouží podnikatelů přímo „na tělo ušitý“ balíček OFFICE 2013 PRO PODLIKATELE. Programy jsou přehledné a mají moderní design, uživatelsky jsou velmi příjemné, díky ukládání do cloudu ve službě OneDrive pak sou vždy a všude pro uživatele okamžitě dostupné. K tomu slouží internetové připojení se systémem Windows 7 nebo 8 a služby Office Web Apps. Balíček umožňuje instalaci programů na 1 počítač pro komerční využití. Obsahuje programy Word, Excel, PowerPoint, OneNote, Outlook, tedy vše, co bude k úspěšnému podnikání zapotřebí.

Pro skutečné profesionály to nejlepší

Dokonale vyřešena je kompletní sada OFFICE 2013 PRO PROFESIONÁLY, která pomůže komunikovat ještě rychleji a vytvářet dokumenty na špičkové úrovni bez zbytečných zdržení. Svou práci máte nejen kdykoli díky Office Web Apps snadno dostupnou, můžete ji i zveřejnit a sdílet podle potřeby. Jedná se o 1 možnost instalace

image2

Zobrazit více článků