Microsoft Lumia

Microsoft Lumia

LUMIA 630
V tomto chytrém telefonu najdeme čtyřjádrový procesor 1,2 GHz, paměť 512 MB a k dispozici je i úložiště o kapacitě 8 GB. Přehledný pětipalcový displej umožňuje ovládat telefon velmi přehledně a operační systém Windows Phone 8,1 přináší ty nejnovější funkce. Chat, sociální aktualizace i nastavení, vše máte před sebou dokonale uspořádané. Obrazovku lze uzpůsobit i přidáním vlastní fotografie na pozadí. V obchodě Windows Store najdete další tisíce aplikací, pokud chcete možnosti přístroje rozšířit. Nabízí se i možnost výrazně rozšířit úložiště, pokud to budete potřebovat.

LUMIA 630 Dual SIM
Jedná se o přelomový telefon v řadě Lumia, je totiž vybaven technologií Duel Sim, což umožňuje pracovat se dvěma Sim kartami současně. Můžete snadno přesměrovávat hovory a měnit frontu, lépe řídit tím pádem i své výdaje a sociální okruhy.

image0

LUMIA 635
Chytrý telefon, který zaujme už na první pohled možností vybrat si z palety pastelových barev. Změna je prakticky otázkou okamžiku. Kromě 8 GB vestavěné paměti tento smartphon nabízí i dalších 7 GB na cloudovém úložišti One Drice. Budete tedy mít více než dostatek místa na všechny své aplikace, fotky, videa a další data.

image1

LUMIA 930
Tento chytrý telefon je zase o krok napřed. Nabízí vysoce kvalitní 20megapixelový fotoaparát a úložiště 32 GB, vnější provedení je řešeno jak v jemných barvách, tak i v provedení doslova nepřehlédnutelném. Procesor 2,2 GHz spolu s připojením 4G LTE a bezdrátovým dobíjením jde o jeden z telefonů budoucnosti.

image2

LUMIA 640 XL LTE
Tento telefon nabízí ještě větší displej s úhlopříčkou 5,7´´m 13megapixelový fotoaparát, schopný nahrávat i videa v rozlišení Full HD a kromě úložiště o velikost 5 GB lze v něm používat i kartu microSD. Pro jednotlivce také roční předplatné Office 365. Operační systém je Windows Phone 8.1 s firmwarem Lumia Denim. Skvělá výdrž baterie díky kapacitě 3 000 Ah.

image3

LUMIA 830
Elegantní a skutečně výkonný smartphone s úložištěm 16 GB, skvělým 10megapixelovým fotoaparátem a mnoha dalšími neocenitelnými přednostmi. Kvalitu fotografií ještě zlepší použitá technologie Pure Wiew, sdílení s přáteli na sociálních sítích je tak snadné!

image4

LUMIA 435 Dual SIM
Vynikající chytrý telefon za vynikající cenu, tak by se dal charakterizovat tento přístroj, umožňující současně vložit a používat hned dvě Sim karty. Čtyřpalcový displej a 2 megapixelový fotoaparát, snadné používání populárních služeb a aplikací firmy Microsoft – Skype, Office i OneDrive. Ty jsou navíc již předinstalované a uživatel je obdrží zdarma. Za málo peněz tedy opravdu hodně muziky!

image5

LUMIA 1320
Tento telefon se může práve pochubit vlastnostmi, které jen tak nějaký smartphone nemá. Displej o velikosti plných 6 palců, rychlé připojení technologií 4G LTE a skvělé aplikace pro úpravu fotografií jsou jen něco málo z toho, co tento model nabízí. Zdarma předinstalované Office, Skype i OneDrive jsou dalším bonusem pro uživatele. Využijete ho skvěle i jako pracovní telefon, nabízí totiž také aplikace Microsoft Exchange a Lync. Pochopitelně je vynikajícím společníkem i při poslechu hudby, dokáže přehrávat prakticky všechny známé formáty bez nutnosti konvertování.

image6

 

Zobrazit více článků

Tobor blog

Sdílejte článek

O článku