Food Delivery služby v ČR

Food Delivery služby v ČR

POHODLNĚ A S VELKÝM VÝBĚREM

Nákupy prostřednictvím internetu mají pochopitelně své velké výhody, právě proto se na ně mnozí zákazníci orientují. Princip nákupu a dodávky potravin, pro niž u nás zatím funguje zavedený termín „FOOD DELIVERY“ je velmi jednoduchý. Objednávka online je velmi důležitá pro správné fungování obchodu, výběr musí být dostatečně široký a zahrnovat spektrum potravin s krátkou i dlouhou trvanlivostí, snaha o získání a udržení zákazníků vede často k rozšíření nabídky i na hotová jídla či další produkty, související se stravováním jen okrajově. Rozvoz zaměřený jen na konkrétní omezený sortiment sice stále ještě funguje díky tomu, že zavedené firmy mají své klienty už „naučené“, ovšem rozvážka pizzy nebo doplnění zásob alkoholu na večírku už se sama o sobě mnohým nezdá ekonomicky výhodná. A služby food delivery se přece jen už neomezují na nákupy potravin s dovozem k vám domů na určenou hodinu, jejich nabídka je stále bohatší.

BONUSY KAM SE PODÍVÁŠ

Na stránkách food delivery služby najdete pokaždé pořádný výčet důvodů, proč zrovna zde je objednávka a nákup nejvýhodnější. Pokud si dáme práci a trochu je porovnáme, zjistíme, že rozdíly často nejsou velké. Ale některé údaje vypadají skutečně lákavě, to se musí nechat. Nepochybně ušetříme na čase, protože se nemusíme vypravovat do obchodu, vyhledávat zboží v regálech a v případě, že někde neseženeme vše, ani cesta do další prodejny nebo supermarketu neukrajuje kousky z našeho vzácného času. Dostaneme vše podle objednávky, při níž online vidíme dostupnost položek i jejich cenu. Dodávka až domů v domluvenou dobu znamená další velkou výhodu, prostě si vše odpovídajícím způsobem naplánujeme a potraviny dorazí, aniž bychom si museli nějak lámat hlavu s parkováním poblíž vchodu či komplikovaným transportem většího množství potravin. Dodávka nejpozději do hodiny po objednání je rozhodně lákavá, pokud se nám to naopak hodí až později, stačí zvolit požadovaný čas, rozvoz bude přizpůsoben našim požadavkům. Když se staneme novým zákazníkem, většinou obdržíme i bonus v podobě první dopravy zdarma. Hra na sbírání bonusových bodů je oblíbená snad u všech rozvozců, jen si tedy kupónky pěkně ukládejme, jednou se mohou třeba hodit. Zajímavý bonus je i doprava zdarma při dosažení limitované výše objednávky nebo provedení objednávky na následující den, i s tím se v nabídce mnoha FOOD DELIVERY služeb setkáme.

image0

ČERSTVÉ A SE ZÁRUKOU

Za to, že zboží dorazí nepoškozené a čerstvé, ručí pochopitelně dodavatel, v tomto případě tedy provozovatel FOOD DELIVERY servisu. V případě odůvodněné nespokojenosti pochopitelně firma promptně vrátí peníze, nebude totiž určitě riskovat, že byste přešli ke konkurenci. Ať jste si tedy objednali nákup nebo hotové jídlo, neměli byste čekat dlouho a dostat všechno „až pod nos“, navíc za velmi přijatelnou cenu. Služby doručení jídla fungují na území Prahy bez problémů a ve velkém výběru, jejich působnost se v současné obě rozšiřuje i na další velká města a jejich okolí. Ověřit dostupnost FOOD DELIVERY služby v místě vašeho bydliště je velmi snadné prostřednictvím internetových vyhledávačů.

NOVÉ FIRMY UŽ JSOU NA OBZORU

Nové fIrmy v oboru vznikají jako houby po dešti, které obstojí v boji s konkurencí a vyslouží si místo na trhu, to ukáže budoucnost. Kromě nově vznikajících firem se ale v oboru FOOD DELIVERY do Česka chystají i velké zahraniční firmy, navíc některé obchodní řetězce i sítě restaurací zavádějí vlastní rozvážku s objednávkou online. Větší konkurence by měla přinést příznivější podmínky pro zákazníky včetně poklesu cen, rozšíření a setrvalého zkvalitňování služeb. Pro zákazníky by to tedy mělo znamenat ještě lepší nabídku a servis.

image1

KTERÉ FIRMY JSOU JIŽ ZAVEDENÉ?

Jako příklad pro nákupy online lze uvést například Rohlik.cz (původně Damejidlo.cz Supermarket) s opravdu velmi širokým spektrem nabídky, velmi zajímavým nastavením cen, slevovými akcemi a ještě rychlejším servisem. Coby konkurence s podobným způsobem provozu stojí jistě za zmínku i Kosik.cz, internetový supermarket s výběrem z 15 000 položek, kreditem pro objednávky přes tisícovku ve výši 200 Kč, bonusovou slevou na nákup druhý den a rozvozem od 10 do 22 hodiny včetně víkendů. Celý nákup z oboru potravin vám doveze také firma Kolonial.cz, kromě čerstvých i trvanlivých potravin si vybrat můžete i z nabídky sortimentu drogerie. Pozadu nezůstal ani potravinářský řetězec iTesco.cz, nabízející pod označením „nákup potravin online“ další dostupnou variantu food delivery s bohatým sortimentem.

image2

HOTOVÉ JÍDLO NEBO PŘIPRAVENO K VAŘENÍ

Populární Damejidlo.cz nabízí rozvoz jídla z restaurací, sushi barů, pizzerií a dalších podniků, výběr i otevírací dobu a jídelní lístek vidíte při objednávce online, dodací čas podle volby zákazníka do 60, 75 nebo 90 minut, případně dle dohody, jídlo je možné si i vyzvednout. Služba Nataliri.cz jde na celou problematiku zase trochu jinak, stačí si vybrat jídlo, které chcete vařit a zadat objednávku. Následně pro vás nakoupí potřebné ingredience, naváží odpovídající množství a dovezou vše až k vám domů! Nezbudou nespotřebované potraviny a nic nebude ani scházet, Sympatický nápad, že?

Zobrazit více článků

Tobor blog

Sdílejte článek

O článku