Vintage oblečení na Rosegal.com

Vintage oblečení na Rosegal.com

Co je to VINTAGE oblečení?

Význam tohoto označení se trochu liší podle toho, co termínem označujeme. Například u vína jsou to výběrové ročníky, u oblečení to všeobecně značí něco luxusního, špičkového, případně i staršího data (tedy v tomto případě věci, označované občas také jako "retro"). Je to styl, který nikdy nevyjde z módy, respektive často se vrací. Od barokních vzorů přes léta padesátá, šedesátá i sedmdesátá, ty nejlepší modely jsou dodnes aktuální a líbivé. V kategorii VINTAGE najdete u ROSEGAL.COM bohatý výběr dámských šatů, blůz, triček, svetrů, bund, sukní, kalhot i šortek, legín, slavnostních modelů a dalších.

vintage oblečení na rosegal.com

Oblečení pro každou myslitelnou příležitost

V nabídce moderního a pohodlného dámského oblečení najdou zákaznice topy, sukně, trička, halenky, blůzy, spodní prádlo, svetry, vesty, mikiny, džíny všech typů a střihů včetně kompletů, oblečení na sport i na domácí nošení, oblečení na procházky i turistiku, plavky i kožichy. Nechybí ani speciální kategorie "Plus Size" pro ty, které mají pocit, že mají o nějaké to kilo navíc a rády by to vhodným oblečením tak trochu skryly.

saty rosegal.com

Šaty pro více i meně slavnostní příležitost

Každá situace si žádá trochu jiné oblečení, v nabídce ROSEGAL.COM se obléknete do divadla, na ples, na promoci, svatbu i pohřeb, klidně i na recepci s mezinárodní účastí nebo naopak na odvázanou párty nebo návštěvu nočního klubu. Stačí si vybrat ty správné šaty a můžete vyrazit kamkoli! Mini nebo maxi, případně něco mezi tím, šaty ze šifónu, s potiskem nebo krajkovými ozdobami, s dlouhými či krátkými rukávy a výstřihem podle vašeho výběru.

Šperky i botičky

Šperky k ženám odjakživa patřily a je tomu tak dodnes. Vhodně zvolený šperk nebo celá sada doplní ideálním způsobem váš vzhled a budou tou pomyslnou třešničkou na dortu celkového vzhledu. Najdete tady náušnice, prsteny, náramky i náhrdelníky, brože, řetízky s přívěsky a také hodinky i klíčenky. Ačkoli, je klíčenka vůbec šperk? Když se na některé z nabídky ROSEGAL.COM podíváte, musíte připustit, že některá určitě ano. A obuv pochopitelně neschází, střevíčky, kozačky, boty šněrovací i sandály, plážové botky, papuče, každý zákazník si tu určitě vybere.

Nausnice rosegal.com

Ani pánské oblečení nechybí

Ačkoli obchod ROSEGAL.COM je zaměřen především na dámskou módu a doplňky, ani pánové nepřijdou zkrátka. V sortimentu jsou pánská trička, košile, kalhoty, bundy, kabáty, mikiny s kapucí i bez ní a kožené i pletené zboží. Jedná se o moderní, designově vydařené výrobky, sortiment je zaměřen zejména na mladší a střední generaci.

Pánská mikina Rosegal.com
Platby a doprava zboží

Zaplatit za objednávku lze v internetovém obchodě ROSEGAL.COM prostřednictvím oblíbené služby PayPal (což je u nás asi nejvyužívanější způsob úhrady), kreditní kartou Visa, MasterCard, JCB, Discover nebp Diners, případně debetními kartami Visa, MasterCard a Visa Electron. Doprava nabízí tři základní varianty. Můžete využít urychlené dopravy, kdy obdržíte zásilku již za tři až sedm pracovních dnů, standardní dopravy (6 až 8 pracovních dnů) nebo paušální dopravy, kdy si na zboží počkáte sedm až pětadvacet pracovních dnů. Obchod Rosegal.com je partnerem velkých mezinárodních zasilatelských společností, jako je DHL, UPS, FedEx, IB, a EMS.

Zobrazit více článků