Velký výběr zboží na bol.com

Velký výběr zboží na bol.com

Hudba, filmy a hry

Bohatý výběr hudebních nosičů všech možných žánrů za velice příznivé ceny obsahuje CD disky, klasické LP desky i DVD nebo BluRay nosiče. Vybrat si lze z klasické hudby, jazzu, rocku, country, folku, blues i mnoha dalších žánrů od všech světových interpretů. Filmy a seriály v bohatém výběru jsou zpravidla opatřeny titulky v několika světových jazycích, ovšem češtinu tam raději neočekávejte, nechybí ani grotesky a animované pohádky pro nejmenší. Hry pro PC, konzole Playstation všech generací, xBbox 360 i xBox One, Nintendo i další rozličné platformy jsou v nabídce spolu s herními konzolemi a kompletní nabídkou ovladačů, sluchátek a dalších pro náruživé i sváteční hráče tak potřebných maličkostí.

Knihy pro ty, kdo znají cizí řeči

Zvládáte-li některý ze světových jazyků a trochu si je chcete procvičit, jedním z nejlepších řešení je zajímavá kniha, kterou si přečtete v originále. Bohatá nabídka knih je v angličtině, němčině, francouzštině, španělštině, turečtině a holandštině. Najdete tady i e-knihy a bohatý výběr čteček v různých velikostech a provedení.

Počítače a elektronika všeho druhu

V této kategorii nabízí BOL.COM počítače stolní i přenosné, laptopy a notebooky, tablety, k tomu všechny možné periferie a zařízení od tiskáren přes skenery a kopírky až po kabely a redukce pro snadné zapojení, sotfware i jednotlivé náhradní díly a náplně do tiskáren. Do kategorie elektroniky pochopitelně patří televizory, přehrávače, audiotechnika i navigace GPS, od těch nejjednodušších až po přístroje, které vyhoví i požadavkům těch nejnáročnějších zákazníků. Fotoaparáty a videokamery, mobilní telefony včetně těch "chytrých", svůj telefon si zde ale vyberou i milovníci klasických tlačítkových modelů. Výběr doplní kuchyňské spotřebiče, z nichž jsou bohatě zastoupeny především kávovary, rychlovarné konvice, fritézy, mikrovlnné trouby a myčky. Kdo hledá vhodnou klimatizaci domů nebo na pracovitě, určitě si vybere, stejně jako z širokého sortimentu praček a sušiček. Malá elektronika ne doplněna o stříhací strojky, kulmy, elektrické zubní kartáčky, váhy, prostě najdete tu z elektroniky opravdu vše.

image0

 

Hračky a zábava

V kategorii hraček můžete vybírat od těch nejjednodušších pro malé děti přes stavebnice a skládačky pro větší, výběr obsahuje i technicky náročné hračky, se kterými si jistě rád pohraje a pobaví i nejeden táta. Nechybí oblíbené puzzle, kouzelnické vybavení, kostýmy, plyšáci, gumové a plastové hračky, akční figurky, vzdělávací hračky nebo školní potřeby. Hračky jsou především pro děti i výborným dárkem, najdete tady i takové, které nikdo z kamarádů vaší ratolesti určitě nemá. Stolní a karetní hry pochopitelně ve výběru nescházejí, stejně jako dětské hudební nástroje a pestrá paleta panenek s veškerým myslitelným příslušenstvím a vybavením.

Sport i kuchyňské potřeby

Na první pohled to možná nejde moc dobře dohromady, ale proč si po sportovním výkonu nedopřát nějakou dobrotu. Na sporty všeho druhu je zde vybavení v sadách i jako jednotlivé položky, pro přípravu dobrot najdete kuchyňské vybavení pro přípravu pečených, vařených, smažených, grilovaných o mražených dobrot. A pokud jsem něco opomněl, je to tím, že nabídka BOL.COM je skutečně velice obsáhlá a prostor pro článek má určitá omezení:-)

image1

Zobrazit více článků

Tobor blog

Sdílejte článek

O článku